ARHIVA B365

LUARE DE OSTATICI la 10 km de Paris, oficiu poștal. Bărbatul s-a PREDAT AUTORITĂȚILOR

UPDATE: După negocieri, bărbatul „dezamăgit în dragoste” s-a predat autorităților.

 ed

În prezent, el are cel puţin doi ostatici şi nu a formulat revendicări. Alţi clienţi aflaţi în interior la momentul atacului au reuşit să scape.

Conform France Info, bărbatul înarmat de la oficiul poştal ar fi „un dezechilibrat” care a suferit o „depresie sentimentală”. El însuşi ar fi contactat poliţia, menţionează BFM, precizând că forţele de ordine au stabilit un vast perimetru de securitate.

Bărbatul susţine că este înarmat cu un Kalaşnikov, un pistol şi mai multe grenade. Suspectul, care şi-a precizat identitatea, este cunoscut de serviciile de poliţie pentru acte ce ţin de mica infracţionalitate.

Negocierile sunt în curs între autorul luării de ostatici şi membrii unităţii speciale a poliţiei BRI (Brigada de căutare şi intervenţie).

Un elicopter al serviciilor de intervenţie survolează zona, unde a fost instituit un important perimetru de securitate. Polițiști și reprezentanți ai Parchetului s-au prezentat la fața locului.

Deocamdată nu se ştie dacă există o legătură între acest incident şi atentatele teroriste soldate cu 17 morţi, săptămâna trecută, la Paris.

Trei persoane sunt ținute prizoniere într-un oficiu poștal de la periferia Parisului, în orașul Colombes, departamentul Hauts-de-Seine. Poliția a confirmat informația pentru AFP.

paris

Un bărbat înarmat, cunoscut cu antecedente de autorităţile franceze a luat ostatici mai mulţi oameni, într-un oficiu poştal situat în vestul Capitalei Paris, la periferie. Bărbatul ar fi contactat singur autoritățile.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button