Nouă linii STB au program prelungit și alte patru circulă deviat, sâmbătă. Pe Arena Națională are loc „Meciul de adio al Generației de Aur”

24 mai 2024
3691 afișări
Nouă linii STB au program prelungit și alte patru circulă deviat, sâmbătă. Pe Arena Națională are loc „Meciul de adio al Generației de Aur”
Nouă linii STB au program prelungit și alte patru circulă deviat, sâmbătă. Pe Arena Națională are loc „Meciul de adio al Generației de Aur”. Sursa foto: Facebook/ TPBI

Sâmbătă, 25 mai, pe Arena Națională are loc „Meciul de adio al Generației de Aur – Pentru ultima dată împreună”, iar STB anunță că nouă linii au program prelungit și alte patru circulă deviat.

Nouă linii STB au program prelungit și alte patru circulă deviat, sâmbătă

„Meciul de adio al Generației de Aur – Pentru ultima dată împreună” are loc sâmbătă, 25 mai 2024, pe Arena Națională, iar STB anunță că menține în circulație până în jurul orei 01:00 liniile de transport public 1, 10, 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335.

Acestea vor ajunge în stații la un interval de 10 – 15 minute și vor asigura transportul călătorilor după finalizarea evenimentului sportiv ce are loc pe stadionul Arena Națională, anunță STB.

4 linii au trasee modificate

De asemenea, sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 16:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Pierre de Coubertin, pe porțiunea de drum cuprinsă între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în stadion, astfel că circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 86, 90, 104 și 143 va fi modificată în felul următor:

Troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele liniei 104 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/Bd. Pierre de Coubertin, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, după care își vorr urma traseul actual.

Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul de bază între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/Șos. Pantelimon, apoi traseul se modifică, pe Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la capătul de linie „Baicului” (ce corespunde liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, după care își vor urma traseul actual.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies