ARHIVA B365

Noua galerie comercială de la Unirea Shopping Center a fost inaugurată. Cât costă chiria

Prin lansarea noului proiect Unirea Shopping Center devine cel de-al doilea centru comercial cu acces direct din staţia de metrou, după Sun Plaza.

Lucrarea a avut un buget planificat de 4 milioane de euro, însă Carmen Adamescu, directorul general al centrului comercial Unirea Shopping Center, a spus că bugetul investit a totalizat puţin peste 2 milioane de euro.

„Galeria pe care am lansat-o era spaţiu de depozitare, nu avea nici o utilitate şi pentru că este aproape de metrou ne-a venit această idee de a face legătura cu staţia de metrou, în special pentru a valorifica spaţiul. Am bugetat 4 milioane de euro pentru că am găsit anumite cabluri la săpături pe care trebuia să le deviem şi nu ştiam ce va mai apărea. Însă până la finisarea proiectului am cheltuit circa 2,1 milioane de euro”, a spus Carmen Adamescu.

Lucrările au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavane, pardoselile şi pereţii), schimbarea totală a iluminatului şi suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea uşilor de acces în staţie precum şi a balustradelor în zona de protecţie a pasagerilor.

Galerie comercială de circa 1.300 de mp, cu 15-16 magazine va acoperi o gamă largă de servicii, de la telefonie mobilă, până la magazine de accesorii, curăţătorie sau patiserie. Până la momentul de faţă spaţiul a fost închiriat şi amenajat de circa şapte magazine, printre care Vodafone, RCS&RDS sau Plafar.

„Sunt între 7 şi 10 magazine care au închiriat şi au amenajat deja magazinele. Chiria plătită de chiriaşi depinde de spaţiul pe care şi-l doresc. Încercăm să aducem chiar şi o drogherie”, a spus Carmen Adamescu.

Pentru a închiria un spaţiu dintre cele 16 din galeria comercială, chiriaşii vor plăti circa 30 de euro pentru un mp.

„Chiria depinde de spaţiu, însă având în vedere că toată galeria închiriată ne aduce pe lună 35.000 de euro. Media este de circa 30 de euro pentru un mp”, a mai spus Carmen Adamescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button