Noua fiță imobiliară din București: apartamente în ansambluri rezidențiale cu buncăr + panouri fotovoltaice

16 mart. 2023
501 Afișari
Noua fiță imobiliară din București: apartamente în ansambluri rezidențiale cu buncăr + panouri fotovoltaice
Noua fiță imobiliară din București-apartamente în ansambluri rezidențiale cu buncăr - panouri fotovoltaice. Sursa foto: EnVogue Residence

EnVogue Residence- Iuliu Maniu va finaliza prima fază de construcții, în decurs de o lună. Ansamblul rezidențial este amplasat în apropierea stațiilor de metrou Preciziei și Păcii.

Primul corp finalizat va fi corpul C, care are 165 de apartamente. Echipa de construcție lucrează în momentul de față la finisarea interiorului corpului.

Compania dezvoltatoare are în deluare, concomitent, faza de construcție a corpului B, care curpinde 210 apartamente( cu una până la trei camere, plus penthouse-uri).

Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence, a spus într-un comunicat că:

„Pentru că am avut parte de o iarnă caldă, am putut continua să lucrăm susținut la ansamblul EnVogue Residence – Iuliu Maniu, astfel că acum ne apropiem de predarea celei dintâi faze de construcție. După realizarea recepției, ne vom concentra pe finalizarea celei de-a doua etape, adică a corpului B, al cărui termen de predare este estimat pentru finalul acestui an. În prezent, mai bine de jumătate din apartamentele aferente celor două faze de dezvoltare sunt (pre)contractate, cele mai căutate fiind unitățile de tip studio, respectiv cu două camere. Majoritatea clienților noștri de până acum au avut în vedere achiziții pentru uzul propriu, însă am discutat și cu investitori interesați de oportunitatea închirierii ulterioare a proprietăților.”

Complex EnVogue Residence- Iuliu Maniu
Complex EnVogue Residence-Iuliu Maniu. Sursa foto: EnVogue Residence

Investiția proiectului este de circa 40 de milioane de euro

EnVogue Residence- Iuliu Maniu este amplasat în partea de vest a Bucureștiului, pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 586-590.

Ansamblul rezidențial reprezintă o investiție de circa 40 de milioane de euro, derulată de un dezvoltator autohton.

Ansamblul este alcătuit din trei corpuri, fiecare a câte două tronsoane și aduce pe piață apartamente noi, destinate clasei medii.

Tipul apartamentelor:

  • garsoniere
  • studiouri
  • apartamente cu 2 camere
  • apartamente cu 3 camere
  • penthouse-uri
Apartamente EnVogue Residence- Iuliu Maniu
Apartamente EnVogue Residence- Iuliu Maniu. Sursa foto: EnVogue Residence

Imobilele din cadrul proiectului au suprafețe generoase, peste media obișnuită a acestui segment de piață. Garsonierele au peste 42 de metri pătrați utili, apartamentele cu două camere depășesc, de regulă, 60 de metri pătrați, iar apartamentele cu trei camere depășesc 92 de metri pătrați.

În plus, dotările și finisajele sunt încadrate în categoria premium, tocmai pentru a le oferi rezidenților confortul dorit.

Interior complex rezidențial EnVogue Residence- Iuliu Maniu
Interior complex rezidențial EnVogue Residence- Iuliu Maniu. Sursa foto: EnVogue Residence

Radu Dumitrescu a mai spus că:

Încă din fazele incipiente de concepție, am pus un accent deosebit asupra calității vieții pe care urmează să o oferim viitorilor locatari ai ansamblului, fie ei proprietari sau chiriași. Acesta a fost motivul pentru care, dincolo de suprafețele generoase, materialele de calitate superioară și finisajele din categoria premium, am inclus în proiect și o facilitate foarte importantă pentru siguranța locatarilor, anume adăposturile antiatomice (câte unul pentru fiecare bloc). Pe aceeași linie se înscrie și faptul că la începutul acestui an am instalat prima serie de panouri fotovoltaice în cadrul proiectului, astfel că rezidenții noștri se vor putea bucura de confortul și beneficiile unei surse de energie regenerabilă.”

Primele corpuri au un regim de înălțime de la 6 până la 9 etaje și o fundație de tip radier general, cu două subsoluri, structura fiind pe cadre de beton, iar compartimentele interioare din cărămidă Porotherm.

Viitorii locatari vor avea la dispoziție, strict în incinta complexului rezidențial, facilități precum:

  • spații verzi
  • zonă de promenadă
  • locuri de joacă pentru copii
  • spații comerciale
  • restaurant
  • sală de fitness
  • supermarket
  • stații de încărcare pentru mașini electrice

Despre EnVogue Residence

Dezvoltatorul autohton EnVogue Residence are o experiență de circa 9 ani pe piața rezidențială din Capitală și împrejurimi. Acesta are un portofoliu de 5 proiecte finalizate, la care se adaugă cel aflat în curs de construcție, anume Envogue Residence- Iuliu Maniu.

Printre obiectivele companiei se numără: siguranța și confortul locatarilor, accesul facil la mijloacele de transport în comun și la principalele puncte de interes ale orașului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies