Nou proiect de birouri în Capitală: Cehii investesc în apropierea hotelului Marriott

de:
13 sept. 2012
0 Afișari
Nou proiect de birouri în Capitală: Cehii investesc în apropierea hotelului Marriott

Proiectul va fi dezvoltat de firma Green Gate Development, deţinută de grupul ceh prin intermediul unui vehicul de investiţii înregistrat în Cipru, scrie curierulnational.ro.
Compania a încheiat deja un contract privind construcţia clădirii cu firma Bog’Art. Imobilul va avea zece etaje, o suprafaţă totală desfăşurată de 39.000 de metri pătraţi, din care spaţiile destinate închirierii reprezintă 27.000 de metri pătraţi.
Proiectul se numeşte Green Gate şi va fi amplasat pe Strada Tudor Vladimirescu, din sectorul 5, o zonă care nu a fost până acum în atenţia dezvoltatorilor de birouri, pe un teren achiziţionat de companie în urmă cu mai mulţi ani.
Potrivit datelor publicate pe site-ul firmei de construcţii, data de începere a lucrărilor a fost 3 septembrie 2012, finalizarea fiind stabilită pentru 10 februarie 2014.
Proiectul va fi lansat oficial săptămâna viitoare, agentul exclusiv de închiriere a spaţiilor fiind desemnată firma The Advisers-The Knight Frank.
S Group a fost fondată în anul 1991 în oraşul Liberec şi cuprinde companii din domeniul construcţiilor, dezvoltărilor şi a investiţiilor. Din anul 2007, strategia holdingului s-a focalizat pe trei domenii principale de activitate, respectiv construcţii, dezvoltare şi facility management, pe pieţele din Cehia şi Slovacia.

Cookies