Notiţele autoadezive, articolele de papetărie care îţi „lipesc” informaţiile în memorie

de:
20 nov. 2019
0 afișări
Notiţele autoadezive, articolele de papetărie care îţi

Tinand cont de stresul care ne macina zilnic, dar si de faptul ca trebuie sa indeplinim numeroase roluri simultan, de la cel de angajat, la cel de partener si parinte, nu este de mirare ca ajungem sa uitam lucruri esentiale de la o varsta relativ timpurie.

Ce este de facut in aceste conditii? „Secretul” consta in folosirea unora dintre cele mai utile si apreciate articole de papetarie, mai exact a notitelor autoadezive. Tocmai ti s-a dictat un numar de telefon sau o adresa de e-mail? Nu te baza prea mult pe memoria de scurta durata!

Trebuie sa cumperi lapte sau sa nu uiti sa iti iei caserola cu pranzul la birou? Din nou, foloseste aceste adevarate „minuni” din categoria obiectelor de papetarie.

Desi in limbaj uzual ele sunt numite „post-it-uri”, trebuie sa stii ca acesta este doar unul dintre brandurile de notite autoadezive, la fel ca in cazul Xerox sau Adidas, nume de companii care au ajuns sa denumeasca obiectele produse.

Un furnizor profesionist de articole de papetarie, birotica si mobilier de birou, asa cum este OfficeClass, magazinul online nr. 1 din Romania pe aceasta nisa, are o oferta diversificata inclusiv de notite autoadezive si cuburi de hartie.

Iata, in continuare, ce astfel de obiecte de papetarie gasesti in oferta companiei sus numite:

 1. Notes-uri autoadezive

 Acestea vin in numeroase forme, dimensiuni, ambalaje si mai ales culori, iar o idee foarte originala, dar si eficienta este aceea de a asocia informatiile cu anumite nuante. Spre exemplu, pentru toate numerele de telefon poti folosi post-it-uri galbene, pentru e-mail-uri – verzi, iar pentru sarcini personale – albastre.

 La OfficeClass, aceste articole de papetarie au dimensiuni cuprinse intre 20 x 50 de milimetri si 102 x 152 de milimetri, fiind disponibile in diverse forme. Culorile post-it-urilor variaza de la albastru, galben, portocaliu si roz, la verde, violet si maro. Cat despre producatori, acestia sunt unii dintre cei mai cunoscuti la nivel international: 3 M, Forpus, Herlitz, Kores, Noki, Pelikan si, bineinteles, Post-it.

 2. Cuburi de hartie

 Totodata, in oferta acestui furnizor profesionist regasesti si numeroase modele de cuburi de hartie, cu dimensiuni care variaza de la 51 x 51 de milimetri, la 90 x 90 de milimetri. Nuantele acestora sunt alb, albastru, galben, negru, dar si roz, verde, bleu sau magenta. Printre producatori, se regasesc Donau, Herlitz, Kores, Noki, Office Products, Viamond, Pelikan, Post-it si Sigel.

 Nu in ultimul rand, magazinul tau online preferat de papetarie, birotica si mobilier de birou iti pune la dispozitie suporturi pentru cuburi notes. Acestea sunt albe, negre sau in nuante fumurii ori transparente, iar brandurile producatoare sunt Aurora, Donau, Durable, Flaro, Helit, Herlitz, Hopax, Viamond, Post-it sau Sigel.

 Pe langa notite autoadezive, iti poti suplimenta stocul personal sau de la birou cu numeroase alte produse din categoria Papetarie: hartie (de diverse tipuri), caiete, bloc notes-uri, tipizate, plicuri (de diverse tipuri), etichete autoadezive/autocolante, cartoane speciale etc.

Cookies