ÎN BUCUREȘTI

Note de 10 la Evaluarea Națională 2021. Câte au fost obținute în Capitală

Elevii din București au obținut 13 note de 10 la Evaluarea Națională 2021. Capitala este defansată la acest capitol de Cluj.

Un număr de 13 elevi din Capitală au obținut note de 10 la Evaluarea Națională 2021. Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2021 au fost publicate într-un format anonimizat, care nu mai permite identificarea copilului cu nota primită.

Pentru a obţine nota elevii vor completa codul primit la susţinere examenlui.

Note de 10 la Evaluarea Națională în București

Au fost 120 de medii de 10 la Evaluarea Naţională, potrivit rezultatelor afișate pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Cele mai multe note de 10 au fost în județul Cluj. Aici 15 elevi au reuşit să obţină 10 la ambele probe.

În Bucureşti au fost doar 13 note de 10.

Cele mai multe medii de 10 de la școlile din Capitală au fost obținute de elevi de la Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu”, Colegiul Naţional “Grigore Moisil” și Școala Gimnazială 97, câte doi elevi.

Note de 10 la Evaluarea Națională 2021. Mediile de 10 la Evaluarea Naţională sunt de şapte ori mai puţine ca anul trecut, potrivit ministerului Educaţiei.

Anul trecut, în primul an de pandemie, au fost înregistrate 224 de medii de 10 în București și 839 în toată țara – un record pentru acest examen.

Contestații Evaluare Națională 2021. Cum se depun și model de cerere

Elevii care sunt nemulțumiți de rezultatele la Evaluare Națională 2021 pot depune contestații marți 29 iunie, începând cu ora 16:00 și până la ora 19:00 și miercuri, 30 iunie, între orele 8:00 și 12:00.

Contestațiile pot fi depuse fizic, la școală, sau online, pe adresa de email furnizată de școală în acest scop.

„Candidaţii care depun/transmit contestaţiile prin mijloace electronice completează, semnează şi depun/transmit tot prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, se precizează într-un comunicat al Ministerului Educației.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button