ARHIVA B365

Nota de plată pentru autobuzele turistice din Capitală: 60.000 euro către Primăria Constanţa

Autobuzele au fost închiriate de la Constanţa. E un proiect pilot, doar pentru Bucureşti. Ne adresăm turiştilor şi bucureştenilor, în primul rând. Ne dorim promovarea brandului de ţară, dar totodată ne dorim ca lumea să conştientizeze că Bucureştiul poate fi frumos. Bucureştiul poate fi văzut de sus altfel. Autobuzele au fost închiriate pe trei luni, în faza iniţială, urmează ca în această perioadă, în condiţiile în care acest lucru va fi benefic şi profitabil pentru regie, să ne gândim şi la achiziţionarea unor vehicule„, a afirmat şeful RATB, citat de NewsIn, la inaugurarea „Bucharest City Tour”.

Potrivit acestuia, este luată în calcul şi organizarea unei licitaţii pentru achiziţia unor noi astfel de vehicule în viitor. „MDRT se ocupă prin acest parteneriat de partea de promovare turistică şi îşi asumă toate costurile„, a mai spus Adrian Criţ.

La rândul său, prezent la inaugurarea traseului turistic, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a declarat un turist fericit, asemeni turiştilor germani prezenţi în autobuz. Ministrul Elena Udrea a afirmat că s-a plimbat cu astfel de autobuze şi în alte mari oraşe ale lumii, la Paris, New York, Viena, Londra şi Berlin. Udrea a precizat că biletele în Bucureşti sunt mai ieftine, pentru că „şi veniturile sunt ceva mai mici„.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) au inaugurat joi „Bucharest City Tour”, primul traseu turistic din Capitală efectuat cu patru autobuze speciale supraetajate care circulă la un interval de 15 minute între Piaţa Presei şi Parlament.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button