Notă de plată de 100.000 de euro la un club din București în acest weekend. Cine a reușit performanța

24 mai 2021
859 Afișari
Notă de plată de 100.000 de euro la un club din București în acest weekend. Cine a reușit performanța

Notă de plată de 100.000 de euro la un club din București. Sâmbătă noapte a curs șampania ca la robinet într-un club de fițe din Capitală, masa unor tineri veniți din Elveția, cu avionul personal, denotând lux și opulență.

Jurnaliștii de la Cancan.ro prezintă o notă de plată de 100.000 de euro la un club din București. Aceștia spun că un tânăr a reușit performanța de a cheltui peste 100.000 de euro, într-o singură seară, după ce a comandat zeci de șampanii extrem de scumpe.

Potrivit sursei citate, tânărul a venit cu avionul privat din Elveția, împreună cu iubita lui și mai mulți prieteni și au avut o noapte de neuitat în București.

Notă de plată de 100.000 de euro la un club din București

Șampania a curs ca la robinet la masa tinerilor iar, la final, nota de plată a depășit 100.000 de euro și a însumat 4 șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose, dar și o șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam 3 L.

Conform Cancan.ro, cel care a cheltuit pe șampanie mai mult decât prețul unui apatament cu trei camere în București ar fi Julius Maximilian, un român în vârstă de 34 de ani, crescut în Elveția. El a aterizat la București cu un avion privat, venind de la Geneva împreună cu iubita lui și câțiva prieteni apropiați. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, anul trecut, chiar de Revelion.

Cookies