Nostalgia 2024 afectează circulația în cartierul Băneasa, de azi și până duminică. Aleea Padina și strada Vadul Moldovei devin cu sens unic

27 iun. 2024
4407 afișări
Nostalgia 2024 afectează circulația în cartierul Băneasa, de azi și până duminică. Aleea Padina și strada Vadul Moldovei devin cu sens unic
Nostalgia 2024 afectează circulația în cartierul Băneasa, de azi și până duminică. Aleea Padina și strada Vadul Moldovei devin cu sens unic | Sursa foto: Nostalgia Retro/Disco/Future - Facebook

Festivalul Nostalgia, care va avea loc, anul acesta, în incinta Federației Române de Tir Sporitv, reorganizează circulația pe două străzi din București, în perioada 27-30 iunie. Străzile Aleea Padina și Vadul Moldovei devin cu sens unic.

Nostalgia 2024 modifică circulația pe două străzi din cartierul Băneasa, între 27-30 iunie

Polițiștii rutieri au impus deja restricții de circulație pentru Nostalgia 2024, din noaptea dintre 26/27 iunie și vor fi valabile până la terminarea festivalului, care are loc în incinta Federației Române de Tir Sportiv, se va organiza temporar circulația în sens unic pe:

  • Aleea Padina, dinspre Șos. București-Ploiești,
  • Str. Vadul Moldovei dinspre Aleea Padina către Aleea Privighetorilor.

Brigada Rutieră precizează că pe durata evenimentului se va asigura accesul autospecialelor de intervenție și riveranilor, se arată într-o postare de pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Totodată, le solitică șoferilor ca, în intervalul menționat, să circule cu prudență, să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să se deplaseze cu atenție sporită în zona de desfășurare a evenimentului, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să se asigure că pot efectua traversarea în condiții de siguranță.

Festivalul Nostalgia 2024

Festivalul Nostalgia are loc pentru al doilea an consecutiv la Federația de Tir Sportiv, lângă pădurea Băneasa din București.

Organizatorii evenimentului au anunțat că publicul de anul acesta se va putea bucura de câteva schimbări și îmbunătățiri. Vor fi pregătite concerte cu artiști emblematici din industria muzicală din România anilor ’90 -2000, aceștia completând DJ seturile de la fiecare scenă.

Iar dacă anul trecut participanții au dansat în fața a șase scene – Latino, Hip-Hop, Electro, Șucar, clubul Interbelic și zona principală „Pe Maidan” – anul acesta vor fi mai multe, pentru o experiență de neuitat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies