ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Nor de praf saharian deasupra Bucureștiului

Un nor de praf saharian va ajunge, la noapte, deasupra Bucureștiului, conform unui anunț al Ministerului Mediului.

Bucureștiul va avea, la noapte, un nor de praf saharian deasupra sa, dar, cu ajutorul ploii, concentrația particulelor de praf va fi redusă.

Administratia Nationala de Meteorologie RA informează că, în perioada 6 – 9  februarie, circulația aerului, preponderent din sector sudic, favorizează avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, îndeosebi către sudul, centrul și sud-estul Europei, inclusiv deasupra României.

 „Administratia Nationala de Meteorologie RA informează că, în perioada 6 – 9 februarie, circulația aerului, preponderent din sector sudic, favorizează avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, îndeosebi către sudul, centrul și sud-estul Europei, inclusiv deasupra României”, transmite Ministerul Mediului într-o postare pe Facebook.

„Depunerile de praf în țara noastră vor putea fi observate în zonele și intervalele cu ploaie, cel mai probabil în noaptea de duminică spre luni (7/8 februarie)”, au mai anunțat reprezentanții Ministerului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button