Nokia 3210, de pe care trimiteam în anii ’90 sms-uri gen „Te aștept la Romană, unde ești?!?”, se întoarce. Telefonul împlinește 25 de ani și renaște-n 3 culori

08 mai 2024
1231 afișări
Nokia 3210, de pe care trimiteam în anii '90 sms-uri gen „Te aștept la Romană, unde ești?!?”, se întoarce. Telefonul împlinește 25 de ani și renaște-n 3 culori
Nokia 3210, de pe care trimiteam în anii '90 sms-uri gen „Te aștept la Romană, unde ești?!?”, se întoarce. Telefonul împlinește 25 de ani și renaște-n 3 culori | Sursa foto: HMD

Legendarul Nokia 3210 se întoarce cu ocazia aniversării sale de 25 de ani de la lansare. Telefonul care a definit o generație întreagă este disponibil în culori care amintesc de acele vremuri, precum „Scuba Blue”, „Grunge Black” și „Y2K Gold”. Telefonul este creat de inovatorii europeni Human Mobile Devices (HMD), producătorii telefoanelor Nokia.

Nokia 3210 revine după 25 de ani de la lansare

„Dumbphone”-urile, adică telefoanele cu taste și funcții de bază, încep să devină din nou populare. În 2023, vânzările modelului cu clapetă Nokia 2660 Flip s-au dublat și cei ce la HMD se așteaptă la o creștere a vânzărilor de telefoane clasice anul acesta.

Aceste dispozitive sunt o soluție pentru detoxifierea digitală („digital detox”) într-o lume în care aproape patru din zece dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16-24 de ani (38%) sunt îngrijorați că petrec prea mult timp pe smartphone-uri.

Nokia 3210 s-a lansat acum un sfert de secol și a devenit foarte repede un succes, conectând milioane de oameni. În 2024 se întoarce, dar de data aceasta scopul este de a deconecta oamenii de ecrane.

Ben Wood, Fondator al Muzeului Telefoanelor Mobile („Mobile Phone Museum”) a spus următoarele:

Modelul Nokia 3210 original are un loc foarte special în inimile multor consumatori, fiind cel mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile. Este produsul perfect pentru a da un aer nou erei moderne, având totodată o istorie impresionantă, dar și un design emblematic.

Nokia 3210 este considerat unul dintre cele mai importante terminale de telefonie mobilă din istorie și a fost îndrăgit de foarte multe persoane, multe dintre care au avut ca prim telefon mobil acest model. Este un suflu modern adus acestui design clasic, care vine odată cu sărbătorirea unui sfert de secol de la lansarea originalului și cu siguranță acest lucru va atrage privirile.

Cei care doresc să se deconecteze de la rețelele sociale, de la internet și de la diferite aplicații, o pot face în stilul anilor ’90 sau a începutului anilor 2000.

Adus la zi pentru noile generații, modelul Nokia 3210 reimaginat are un design retro, dar elegant. Vine cu toate funcțiile esențiale pe care le-ar putea avea un telefon clasic, inclusiv o cameră de 2 MP, cu bliț și o baterie de 1450 mAh2. Și pentru că e 2024, noul model Nokia 3210 vine cu 4G.

Trend-ul Y2K continuă să crească, și, în linie cu toate lucrurile de la finalul anilor ’90 și începutul anilor 2000, modelul 3210 este diponibil în trei culori, care amintesc de acele vremuri: „Scuba Blue”, „Y2K Gold” și „Grunge Black”.

Nokia 3210 nu ar fi același dacă nu ar avea și jocul Snake.

Nokia 3210 are și arată cam așa:

  • Design: amintește de anii ’90, oferind o experiență nostalgică.
  • Puternic: o baterie de 1450 mAh2 care ține zile în șir și asigură până la 9 ore și jumătate de convorbiri.
  • Gaming retro: vine cu jocul Snake.
  • Cameră: 2 MP pentru fotografii în stilul Y2K.
  • Extra: lanternă.

Telefonul costă doar 349 ron și va fi în curând disponibil la retailerii online. Mai multe detalii AICI.

Modele Nokia 3210 | Sursa foto: HMD
Modele Nokia 3210 | Sursa foto: HMD

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies