Noile carduri de călătorie STB/Metrou vin la Poșta Română. Abonamentele se vând de astăzi la oficiile poștale din București și Ilfov

11 apr. 2022
935 Afișari
Noile carduri de călătorie STB/Metrou vin la Poșta Română. Abonamentele se vând de astăzi la oficiile poștale din București și Ilfov

Cardurile electronice de călătorie ale STB/Metrou vor fi vândute, de astăzi, 11 aprilie, și prin intermediul oficiilor poștale din București și județul Ilfov, o metodă complementară celor online și contactless.

STB apelează la această modalitate de comercializare, mai puțin accesibilă călătorilor, pentru a crește diversitatea metodelor de plată a titlurilor electronice. Conform site-ului stbsa.ro, sunt enumărate 72 de oficii poștale din București și 23 din Ilfov unde se pot găsi de astăzi carduri de călătorie.

La oficiile poștale, doar se pot cumpăra cardurile de călătorie, nu se pot și încărca.

Următoarele titluri de călătorie se vând la Poșta Română:

  • 2 călătorii metropolitane – 6 lei
  • 2 călătorii metropolitane integrate cu metroul – 10 lei
  • abonament metropolitan 24 ore – 8 lei
  • abonament metropolitan 72 ore – 20 lei
  • abonament suprafață și metrou 24 ore – 14 lei
  • abonament suprafață și metrou 72 ore – 35 lei
  • abonament suprafață/metrou/tren 24 ore – 20 lei
  • abonament suprafață/metrou/tren 72 ore– 40 lei

STB SA promite că, în viitorul apropiat, va comercializa prin intermediul oficiilor poștale toate titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară.

„Prin acest demers, STB SA își mărește aria de acoperire a centrelor de vânzare din zona metropolitană București-Ilfov și oferă posibilitatea călătorilor să își achiziționeze titluri de călătorie indiferent de locul în care se află și de modalitatea de plată aleasă, astfel încât serviciul de transport să devină unul atractiv, accesibil și eficient”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Lista oficiilor poștale din București și județul Ilfov care vor comercializa titluri de călătorie poate fi consultată pe site-ul stbsa.ro – https://www.stbsa.ro/posta.

Călătoriile STB se pot achiziționa și prin mijloace electronice: încărcare online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicației de mobil 24Pay, plata cu cardul bancar contactless, direct la validator sau plata prin SMS.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies