Noi străzi cu sens unic în Sectorul 6. „Am resistematizat Microzona 4!”, anunță PS6

23 mart. 2023
484 Afișari
Noi străzi cu sens unic în Sectorul 6. „Am resistematizat Microzona 4!”, anunță PS6
Noi străzi cu sens unic în Sectorul 6. „Am resistematizat Microzona 4!”, anunță PS6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Administrația locală anunță noi străzi cu sens unic în Sectorul 6. Primăria Sectorului 6 anunță că Microzona 4 a fost resistematizată, iar în perioada următoare vor urma și Microzona 5, dar și Microzona 21.

Microzona 4, resistematizată: Noi străzi cu sens unic în Sectorul 6

Am resistematizat Microzona 4!
Colegii de la Biroul Mobilitate Urbană continuă instituirea sensurilor unice. Este o bună practică pentru a crea noi locuri de parcare, dar și pentru a vă reda trotuarele, ca să circulați în siguranță, anunță reprezentanții Primăriei Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

De asemenea, în cazul unor situații de urgență, mașinile de intervenții vor avea un acces facil pe străzile cu sens unic.

Încă din 14 martie 2023, echipele din cadrul Mobilitate Urbană au început să monteze indicatoare rutiere pentru instituirea sensurilor unice. Au intrat în vigoare pe următoarele străzi:

⬆️ Aleea Dealul Măcinului;

⬆️ Aleea Crăiești;

⬆️ Aleea Câmpul cu Flori;

⬆️ Aleea Lunca Cernei;

⬆️ Aleea Lunca Siretului;

⬆️ Aleea Valea Boteni;

⬆️ Aleea Valea Viilor;

⬆️ Aleile fără denumire.

Modificările sunt prezente și în harta Waze. PS6 a transmis și harta Microzonei 4, iar săgețile reprezintă sensul de mers:

Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

De asemenea, până la sfârșitul lunii martie, dar și în luna aprilie, alte străzi vor deveni cu sens unic: Str. Nucșoara, Str. Locotenent Saidac Gheorghe, Str. Mehadia, Strada Grințieșului, Aleea Romancierilor, Strada Lacul Zănoaga.

Urmează să fie resistematizate: Microzona 5 și Microzona 21

Primăria Sectorului 6 anunță că Microzona 5 din Cartierul Drumul Taberei și Microzona 21 din Cartierul Militari vor fi resistematizate și se vor institui sensuri unice.

În 2022 a fost regândită circulația în alte trei microzone: 6, 14 și 25. 30 de artere au devenit cu sens unic.

Totul pentru a fluidiza traficul și a vă crea noi locuri de parcare, iar pietonii să poată circula în siguranță pe trotuarele eliberate de mașini, a conchis PS6.

Cookies