Noi stații STB, montate în cartierul Drumul Taberei. Până în luna mai, în București vor fi instalate 308 adăposturi, promite Societatea

23 mart. 2024
3153 Afișari
Noi stații STB, montate în cartierul Drumul Taberei. Până în luna mai, în București vor fi instalate 308 adăposturi, promite Societatea
Noi stații STB, montate în cartierul Drumul Taberei. Până în luna mai, în București vor fi instalate 308 adăposturi, promite Societatea. Sursa foto: captură video Facebook/ STB

STB anunță că a montat noi stații în cartierul Drumul Taberei, iar în ultima lună au fost instalate deja alte 50 de adăposturi.

Societatea de Transport București promite că, până în luna mai, în Capitală vor fi instalate 308 adăposturi, în toate sectoarele.

Noi stații STB în cartierul Drumul Taberei

STB a anunțat vineri, 22 martie 2024, că a montat noi stații în cartierul Drumul Taberei. De asemenea, în ultima lună, au fost instalate alte 50 de stații.

Directorul general al Societății de Transport București spune că aceste adăposturi noi îi protejează pe călători de ploaie, ninsoare sau caniculă, reprezentând un spațiu sigur și civilizat.

Îmbunătățim condițiile de călătorie și în stațiile STB. Noile adăposturi oferă protecție când plouă, ninge sau e caniculă și este un spațiu sigur, civilizat pentru așteptarea mijloacelor de transport ale STB, a spus Daniel Istrate, directorul general al STB S.A, într-o postare pe pagina de Facebook a STB.

STB spune că, zilele următoare, urmează să instaleze noi adăposturi în stațiile: Valea Ialomiței, Piața Valea Ialomiței, Romancierilor, dar și în stația Șoseaua Colentina din Sectorul 2 al Capitalei.

Până în luna mai, în București vor fi instalate 308 adăposturi în toate cele 6 sectoare ale Capitalei, promite Societatea de Transport București.

Noile adăposturi sunt dotate cu:

  • mobilier urban;
  • instalație de iluminat;
  • hartă cu traseele STB;
  • loc special pentru aplicarea unor mesaje/reclame.

VIDEO

Sunt și bucureșteni nemulțumiți de noile adăposturi STB. Mai mulți oameni spun în comentarii că acestea sunt mici și le lipsește un perete:

  • „Din păcate au fost alese cred doar pe criteriu de design, că dacă plouă, bate vântul sunt total inutile. Așa se întâmplă când se iau astfel de decizii de oameni care nu folosesc lucrul respectiv și nici măcar nu au făcut o cercetare în rândul celor care se folosesc de ele”, spune Roxana T.
  • „Lungimea foarte mică maxim 3 persoane”, spune Victor C.
  • „Le lipsește un perete! Cine a ales modelul nu s-a gândit că vântul, ploaia și ninsoarea pot bate și din partea unde nu e perete???”, spune Adrian B.

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | O nouă atracție de primăvară în București: Traseul Roz din Dămăroaia, cu tramvaiul 24 printre pomi minunat înfloriți

Cookies