Noi stații STB apar în București, pe linii de autobuz intens circulate

13 ian. 2022
17002 Afișari
Noi stații STB apar în București, pe linii de autobuz intens circulate

Două noi stații de autobuz au fost înființate în București și vor fi operaționale de sâmbătă, 15 ianuarie. Realizarea acestora a fost necesară pentru a le permite călătorilor să aibă acces la transportul în comun într-un mod cât mai facil, transmite asociația subordonată PMB care se ocupă de transportul public integrat București – Ilfov.

Stațiile nou create se află pe traseele liniilor STB 205, în Sectorul 1, și 137, în Sectorul 6.

Noua stație „Complex Comercial”. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea stației „Complex Comercial”, situată pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, pe ambele sensuri de circulație, ca urmare a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB. Astfel, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, autobuzele liniilor 205 și 261 vor efectua opriri și în noua stație „Complex Comercial”.

Noua stație „Danny Huwe”. Tot de sâmbătă, 15 ianuarie, autobuzele liniilor 137, 610, N110 și N610 vor opri în stația „Danny Huwe”, în comun cu vehiculele liniei 139, situată pe Bulevardul Geniului, pe sensul spre Bulevardul Timișoara. TPBI a decis această măsură pentru a le permite călătorilor să efectueze transbordări multiple într-un mod cât mai facil. Staţia de autobuz „Danny Huwe”, amplasată pe Bulevardul Timișoara, pe sensul spre Bulevardul General Vasile Milea, se suspendă.

 

Cookies