Noi sensuri unice în Capitală

de:
02 iun. 2011
1 Afișari
Noi sensuri unice în Capitală

Joi, strada Lăţea Gheorghe dinspre strada Constantin Titel Petrescu spre strada Cara Anghel va avea sens unic de circulaţie. Începând de vineri, şi pe strada Doamna Oltea dinspre strada Eugen Botez spre strada Barbu Văcărescu va fi sens unic de circulaţie.

Agenţii Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti le recomandă conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte noua semnalizare rutieră instalată pe noile artere rutiere cu sens unic.

Miercuri după-amiază, un tânăr de 22 de ani, conducea o motocicletă marca Suzuki, pe Splaiul Independenţei, fără să posede permis. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Tot miercuri, trei femei şi un bărbat, care aveau ţigarete de contrabandă, au fost depistaţi de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 1. Cele patru persoane aveau asupra lor 2940 de ţigarete. În acest caz, poliţiştii au aplicat patru sancţiuni, în valoare de 4.000 de lei şi le-au confiscat toată marfa de contrabandă.

Miercuri la prânz, un tânăr, care circula cu bicicleta, în sectorul 6, a accidentat-o grav pe o femeie în vârstă de 74 de ani, care traversa strada la culoarea roşie a semaforului. Victima a rămas internată la spital. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat pentru soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 6 au început, vineri, urmărirea penală împotriva unei femei de 28 de ani, din judeţul Prahova. Tânăra este anchetată pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare. Aceasta a fost agent de vânzări în cadrul unei societăţi comerciale, în perioada februarie 2009 – ianuarie 2010, şi a provocat agentului economic un prejudiciu în valoare de 22.800 lei, sumă pe care şi-a însuşit-o din gestiune.

Cookies