Noi șefi la ISU București-Ilfov, pentru următoarele 6 luni

de:
25 feb. 2016
0 Afișari
Noi șefi la ISU București-Ilfov, pentru următoarele 6 luni

Potrivit unui comunicat al IGSU, Flaviu-Dorel Chiscop va îndeplini atribuțiile inspectorului șef al ISU București-Ilfov, Claudiu-Florentin Zamfir — pe cele ale prim-adjunctului instituției, iar Sorin-Alexandru Zară — pe cele ale adjunctului pompierilor bucureșteni, informează agerpres.ro.

”Prin încetarea de drept a detașării ofițerilor care au asigurat comanda pompierilor bucureșteni, pentru asigurarea continuității actului managerial, au fost emise ordinele inspectorului general în baza cărora colonel Chiscop Flaviu-Dorel, locotenent colonel Zamfir Claudiu-Florentin și colonel Zară Sorin-Alexandru sunt împuterniciți, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuțiile inspectorului șef, prim-adjunctului și adjunctului din cadrul ISU București-Ilfov”, se arată în comunicat.

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), generalul de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, a prezentat joi noua conducere a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dealul Spirii” București-Ilfov.

„Identificăm așteptări mari din partea societății civile, ceea ce presupune nevoia de profesionalism pentru a putea răspunde exigențelor impuse. Manifestați toleranță zero în aplicarea legii, în toate activitățile pe care le desfășurați. Am convingerea că această nouă echipă, împreună cu personalul de specialitate, va reuși să ofere un serviciu public de calitate”, le-a transmis Ovidiu Vasilică.

* Colonel Flaviu-Dorel Chiscop deține din anul 2009 funcția de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea. El are o experiență de peste 20 de ani în această Armă și este absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „A.I. Cuza” din București (promoția 1997).

* Locotenent colonel Claudiu-Florentin Zamfir provine din cadrul ISU București-Ilfov, ocupând funcția de șef al Centrului Operațional. El are o vastă experiență în domeniul operativ (ofițer specialist în statul major și comandant subunitate) și a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „A.I. Cuza” din București (promoția 2001), precum și alte cursuri de specializare în managementul situațiilor de urgență.

* Colonel Sorin-Alexandru Zară a ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef al ISU „Țara Bârsei” al județului Brașov. De-a lungul carierei sale, ofițerul a ocupat funcții de execuție și comandă în cadrul Inspecției de Prevenire din cadrul ISU Brașov.

Cookies