LA MINE-N CARTIER

Noi sedii pentru Eliberare Paşapoarte, deschise în sectoarele 2, 3 şi 4 din Bucureşti

Începând cu data de 15 iulie 2013, Serviciul public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple din cadrul Instituției Prefectului Municipiului București deschide punctele de lucru de la nivelul sectoarelor 2, 3 și 4 ale Capitalei, la următoarele adrese poștale:
• Str. Olari nr. 19, Sectorul 2
• Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, Sectorul 3
• Str. Străduinței nr. 1, Sectorul 4.

La aceste puncte de lucru se vor desfășura activități de primire a cererilor de eliberare a pașapoartelor simple electronice pentru cetățenii români cu domiciliul în România în cazul primului pașaport sau înlocuirii celui expirat, indiferent de vârstă.

În str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5, funcționează două ghișee pentru primirea cererilor de eliberare a pașapoartelor, la care se va efectua și eliberarea acestora, iar în str. Olari nr. 19 și str. Străduinței nr. 1 câte un singur ghișeu. Punctele de lucru vor funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 8:30 – 16:30, informează Prefectura Bucureşti într-un comunicat remis B365.ro. 

Eliberarea pașapoartelor se va face la sediul/punctul de lucru la care a fost depusă cererea, cu excepția situațiilor în care se optează – la momentul depunerii cererii – pentru eliberarea acestuia la sediul altui serviciu de pașapoarte ori a vreunui oficiu consular român din străinătate.

La începutul lunii iulie, au fost deschise noi sedii pentru Eliberare Paşapoarte şi în sectoarele 1, 5 şi 6. 

Adresa noilor puncte de lucru:
– Piața Amzei, nr. 13, sectorul 1
– Str. Constantin Miculescu, nr 14-16, sectorul 5
– Șos. Virtuții, nr 1-3, sectorul 6

În Piaţa Amzei nr. 13 vor funcţiona şase ghişee pentru primirea cererilor, două ghişee pentru eliberarea paşapoartelor şi unul de relaţii cu publicul, iar în str. Constantin Miculescu nr. 14-16 şi în şos. Virtuţii nr. 1-3 câte un ghişeu pentru primirea cererilor de eliberare a paşapoartelor, la care se va efectua şi eliberarea acestora.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button