Noi secvențe incredibile cu și despre bărbatul care a făcut ce-a vrut azi-noapte în traficul din București. Plus c-a mai avut probleme cu legea și-n trecut

27 oct. 2022
3981 Afișari
Noi secvențe incredibile cu și despre bărbatul care a făcut ce-a vrut azi-noapte în traficul din București. Plus c-a mai avut probleme cu legea și-n trecut
Noi secvențe incredibile cu și despre bărbatul care a făcut ce-a vrut azi-noapte în traficul din București. Plus c-a mai avut probleme cu legea și-n trecut / Sursă foto: Captură Antena 3

Au apărut noi detalii despre șoferul fugar din București ce a fost prin în această dimineață de agenții de la Secția 19. Se pare că nu este pentru prima dată când tânărul are probleme cu legea.

Noi secvențe incredibile cu și despre bărbatul care a făcut ce-a vrut azi-noapte în traficul din București

La 11 ore după incidentul care a avut loc în București miercuri seară, când șoferul a fugi de polițiști și a lovit două mașini, acesta a fost prins de autorități.

Tânărul de 26 de ani a fost găsit joi dimineață în cartierul Rahova, aflat în Sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din casă, conform Digi24.ro.

Polițiștii din cadrul Secției 19 au avut indicii care arătau că acesta se afla la adresa respectivă și l-au așteptat. Șoferul fugar a fost încătușat și dus la secție.

Aici, acesta a fost testat atât cu alcooltest-ul, cât și cu drug test-ul, ambele rezultate fiind negative. Deoarece a trecut mult timp până la efectuarea acestor teste, bărbatul a fost dus la INML pentru a fi recoltate probe de sânge.

Nu este prima dată când tânărul are probleme cu legea

Se pare că tânărul de 26 de ani a mai avut în trecut probleme cu legea. În urmă cu doi ani, acesta a fost prins cu droguri asupra sa, relatează Digi24.ro. Cu toate astea, dosarul deschis pe numele acestuia a fost clasat.

Înainte de incidentul ce a avut loc pe Bulevardul Tineretului, bărbatul a fost urmărit de către polițiști timp de 30 de minute. Acesta a atras atenția polițiștilor deoarece conducea agresiv și cu mult peste viteza legală.

La acest moment sunt efectuate cercetări în cauză și urmează să se stabilească ce se va întâmpla cu șoferul care a fugit de autorități.

Cookies