Noi schimbări în acționariatul clubului Dinamo București

de:
26 feb. 2013
0 Afișari
Noi schimbări în acționariatul clubului Dinamo București

La Dinamo sunt ceva probleme, dar nu foarte grave. O să îşi rezolve problemele acţionarii, ei s-au întâlnit, s-au unit aşa. Există o înţelegere se pare. A fost însă chestia asta că Nicu Badea a avut ceva probleme medicale şi atunci nu a avut timp. Săvulescu e plecat, am înţeles că s-a însurat cu Hollywood-ul. Sponsorizează Hollywood-ul acum. Nu ştiu ce face acolo”, a spus Dragomir citat de realitatea.net.

Dragomir susţine că dacă actualii acţionari pleacă de la Dinamo nu vor fi mulţi oameni de afaceri dispuşi să investească la acest club. „La Dinamo de la spectatori până la conducători este o vrajbă totală. La Dinamo, dacă pleacă Badea, Săvulescu şi Negoiţă cum au plecat şi ceilalţi patru-cinci speriaţi de galerie, atunci o să vedeţi că nu prea vine nimeni la Dinamo”, a adăugat şeful LPF.

În ceea ce îl priveşte pe fostul acţionar Cristian Borcea, preşedintele ligii a afirmat că acesta nu se va mai întoarce în fotbal. „Borcea nu se întoarce niciodată la Dinamo pentru că din cauza fotbalului e condamnat acum la ani grei. Nu e definitiv, dar el a dat bani la fotbal din banii lui şi a fost condamnat. Şi e o mare nedreptate asta. E foarte speriat, toţi sunt speriaţi”, a explicat Dragomir.

Cookies