ÎN BUCUREȘTI

ZIUA DECISIVĂ. Noi restricții pentru București. Interzicerea circulaţiei după ora 18:00 este luată în calcul de autorități

Noi restricții pentru București. Autorităţile pregătesc noi măsuri dure în Capitală, fiind luată în calcul chiar și interzicerea circulaţiei după ora 18:00 în weekend şi închiderea mall-urilor la aceeaşi oră. O decizie va fi luată marți.

Noi restricții pentru București. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, a declarat după întâlnirea cu Florin Cîţu, Raed Arafat şi ceilalţi edili din Capitală că deși carantina dă rezultate în încetinirea răspândirii virusului, totuși în Bucureşti „populația a cam obosit” și astfel că „ceea ce avem de facut nu e sa luam masuri suplimentare ci ca aplicam, sa le intarim pe cele deja existente”.

Primarul sectorului 6 a precizat că s-a discutat despre limitarea numărului de persoane care pot intra in spatiile comerciale precum mall-uri, magazine, piete.

„S-a discutat ca in mall-uri oamenii se imbulzesc pentru ca a fost si frig afara, si ca sa aiba acces in centrele comerciale un numar mai mic de oameni, Nu s-a luat o decizie, au fost discutii exploratorii legat de ce am putea face sa nu intram in carantină”, a precizat Ciucu la Antena 3.

Noi restricții pentru București

Primarul Sectorului 4,  Daniel Băluță, a adăugat, că discuțiile s-au axat pe măsurile care pot fi luate pentru evitarea carantinării Capitalei.

„Limitarea circulației în București după ora 18.00 în weekend și închiderea mall-urilor la aceeași oră este altă variantă aflate în discuție”, a spus Băluță, conform RomâniaTV.

Bucureştiul este tot mai aproape de carantină. Rata de incidență COVID a crescut, luni, în Bucureşti la 5,67 la mia de locuitori, după ce duminică era 5.33, conform datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică Bucureşti. În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.446 de noi infectări în Capitală.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button