Noi relaxări de la 1 iulie. Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu

23 iun. 2021
9150 Afișari
Noi relaxări de la 1 iulie. Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Premierul Floin Cîțu a anunțat noi relaxări de la 1 iulie, acestea urmând să fie aprobate în ședința Guvernului de joi, 24 iunie.

Guvernul va aproba, joi, noi măsuri de relaxare aplicabile de la 1 iulie, anunță Florin Cîțu: Se redechid târgurile și talciocurile

Guvernul va aproba, în ședința de joi, noi relaxări de la 1 iulie. Printre noile măsuri de relaxare aplicabile de la 1 iulie urmează să se regăsească şi redeschiderea târgurilor şi talciocurilor din ţară, cu respectarea normelor de siguranţă sanitară, a declarat premierul Florin Cîţu.

„Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie. Decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR 1.

Întrebat dacă în ceea ce priveşte portul măştii la interior se vor mai relaxa condiţiile, premierul a precizat:

„Încă nu am primit propuneri în acest sens, poate, dacă… să se umble la ceea ce înseamnă spaţiu închis în birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate – avem acum cinci persoane. Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru. Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat”, a adăugat Cîţu.

 

Cookies