Noi probleme STB. Liniile de tramvai 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu

04 feb. 2023
2795 Afișari
Noi probleme STB. Liniile de tramvai 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu
Noi probleme STB. Liniile de tramvai 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu | Sursă foto: Inquam Photos George Călin

Liniile de tramvai 14, 40 și 55 sunt blocate pe pe Bulevardul Corneliu Coposu din București. STB a anunțat care este motivul pentru care vehiculele de transport public de suprafață nu pot circula.

Liniile de tramvai 14, 40 și 55, blocate pe Bulevardul Corneliu Coposu

Cele trei linii de transport public de suprafață au fost blocate în această după amiază pe bulevardul Corneliu Coposu din Capitală, pe sensul de mers către Piața Sf. Vineri. Anunțul a fost făcut prin intermediul contului de Twitter STB SA Clienți.

Iată mesajul ce a fost transmis călătorilor:

Liniile 14, 40 și 55 – blocate pe Bd. Corneliu Coposu, pe sensul spre Piața Sf. Vineri. Cauza: deficiențe linie.

Până la momentul redactării acestui articol, circulația celor trei linii de tramvai nu a fost reluată.

Tramvaie ale linie 36, blocate zeci de minute pe Bd. Chișinău

O altă linie de tramvai a fost blocată, vineri noapte în București. Este vorba despre linia 36. Aceasta  a fost blocată pe pe Bulevardul Chișinău, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei vehicule.

Circulația mijloacelor de transport în comun de suprafață a fost blocată mai bine de o oră, informează STB SA Clienți. Tramvaiele au început să circule din nou în jurul orei 22:30.

Linia 36 funcționează normal pe Bd. Chișinău. Blocare si deviere: 64 de minute (21:30-22:34).

Mașinile implicate în accident au fost grav avariate. Din fericire, în urma impactului nu au existat victime, pagubele fiind doar materiale, conform informațiilor transmise de InfoTraficRomânia.ro.

Șoseaua a fost eliberată după ce mașinile avariate au fost ridicate de la fața locului de către firmele de tractări. Ulterior, traficul a revenit la normal.

Cookies