Noi probleme pentru Clotilde Armand. Romprest amenință că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1

13 mai 2021
228 Afișari
Noi probleme pentru Clotilde Armand. Romprest amenință că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1

Situația se complică pentru primarul Clotilde Armand, după ce miercuri Romprest a început să amenințe că nu va mai ridica gunoaiele din Sectorul 1, lucru îngrijorător, mai ales că vara și căldura sunt aproape.

Romprest o acuză pe Clotilde Armand că refuză să plătească facturile și să achite o parte din serviciile de salubrizare furnizate, în mod nejustificat.

Probleme pentru Clotilde Armand la Primăria Sector 1

În cursul zilei de miercuri, 12 mai, compania de salubrizare Romprest a transmis o notificare către Consiliul Local Sector 1 și către Primăria Capitalei. Compania anunță modificări cu privire la modul în care vor fi ridicate deșeurile din sector, în cazul în care nu vor fi achitate datoriile Primăriei Sector 1.

Mai exact, Romprest anunță că va ridica mai puține gunoaie și mai rar, iar acest fapt ar urma să conducă la noi acumulări de gunoaie pe străzi.

 Anunțul Romprest privind serviciile de salubrizare

„În cazul în care facturile pentru prestaţia curentă nu vor fi achitate cu celeritate, ca o consecinţă directă a refuzului în mod nejustificat la plată a prestaţiilor confirmate în perioada ianuarie-martie 2021 şi având în vedere debitul total depăşit de scadenţa în valoare de 113,88 milioane lei, vom aplica clauzele contractuale privind reducerea cantităţii serviciilor presate.

Începând cu data de 17.05.2021 prestaţiile se vor dimensiona corespunzător cu valoarea serviciilor achitate, ca urmare a neexecutării corespunzătoare a obligaţiilor contractuale asumate de către Delegatar prin Contractul de delegare”, precizează Romprest într-o informare.

Totodată, compania anunță că sumă restantă se ridică la 113,8 milioane de lei, iar dintre aceștia 11,5 milioane de lei sunt penalizări pentru neplata în mod nejustificat a facturilor restante. Clotilde Armand spunea totuși că facturile sunt foarte mari și că sumele ar trebui reduse.

Cookies