Noi probleme în Parcul Drumul Taberei: Arbori uscaţi, leduri arse, fără jocuri de lumini FOTO

de:
06 aug. 2015
1 afișări
Noi probleme în Parcul Drumul Taberei: Arbori uscaţi, leduri arse, fără jocuri de lumini FOTO

Parcul Drumul Taberei, inaugurat acum câteva luni, după o investiţie de 15 milioane de euro, atrage din nou nemulţumirea bucureştenilor din zonă. Ei se plâng pe grupul de Facebook Salvaţi Parcul Drumul Taberei că zeci de arbori s-au uscat, că stâlpii cu jocuri de lumini nu funcţioneaza, dar şi că ledurile de la podul din parc au început să se ardă.

Oamenii cer astfel Garzii de Mediu şi Primăriei Sector 6 să ia măsuri.

„Dezastru ecologic in Parcul Drumul Taberei. Zeci de arbori maturi si puieti uscati fara nici un motiv aparent. Am subliniat cu rosu copacii uscati. In imagini se vad mai greu, dar in realitate este sinistru. Arborii uscati pot fi vazuti mai ales langa locul de joaca dinspre Tricodava(spre gard) si langa locul de skating, dar parcul este plin de asemenea copaci morti. Cerem Garzii de Mediu si Primariei Sector 6 sa intervina. Ii invitam la o inventariere comuna a arborilor afectati iremediabil de „modernizare”, a puietilor morti, impreuna cu membrii grupului Salvati Parcul Drumul Taberei”, spune un bucureştean pe Facebook.

„Acesti stalpi roboti  (n.r. stalpii cu jocuri de lumini) sunt prevazuti cu brat articulat si cu ferestre pe tot trunchiul. In mod de functionare normala ei ar fi trebuit sa se miste din bratul articulat iar corpul lor sa se aprinda. Datorita faptului ca au fost montati gresit, ei stau in pozitii fixe si numai la unul dintre ei clipoceste o ultima zvacnire de lumina in trunchi”, reclamă un alt cetăţean.

VEZI ŞI: Au apărut primele cârpeli în PARCUL DRUMUL TABEREI, la o lună de la redeschidere. FOTO&VIDEO 

Cookies