Noi PERCHEZIŢII la Spitalul „Marie Curie” din Capitală

de:
14 dec. 2016
0 Afișari
Noi PERCHEZIŢII la Spitalul

Anchetatorii au făcut şi sâmbătă percheziţii la Spitalul „Marie Curie”, în dosarul în care chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este acuzat de luare de mită şi suspectat de experimente neautorizate pe copii. De la spital au fost ridicate atunci mai multe documente, iar unele birouri au fost sigilate de anchetatori. Pentru percheziţiile făcute miercuri în aceste spaţii a fost emis un nou mandat, dar acestea sunt în acelaşi dosar în care este cercetat Gheorghe Burnei, au precizat sursele citate.

Anchetatorii l-au adus la Spitalul „Marie Curie” şi pe medicul Gheorghe Burnei, aflat în arest la domiciliu, acesta urmând să asiste la percheziţiile făcute în secţia de Ortopedie, notează news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Marie Curie, Denise Stănescu, declara că percheziţiile care au avut loc sâmbătă au fost făcute doar la etajul al doilea al spitalului, respectiv la secţia de Ortopodie condusă de Gheorghe Burnei, iar alţi doi colegi din echipa acestuia au fost chemaţi de anchetatori pentru a fi audiaţi în calitate de martori. De asemenea, procurorii au sigilat biroul doctorului Burnei.

Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut sâmbătă noapte de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea preventivă a acestuia pentru 15 fapte de luare de mită. Tribunalul Bucureşti a respins arestarea preventivă a lui Burnei şi a dispus plasarea în arest la domiciliu, decizie care nu este definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Cookies