Noi parcuri industriale în Bucureşti, dezvoltate de unul din cei mai bogaţi belgieni

de:
23 mai 2019
0 Afișari
Noi parcuri industriale în Bucureşti, dezvoltate de unul din cei mai bogaţi belgieni

„După dezvoltarea industrială fantastică și experiența avută cu Ploiești West Park, este natural să ne extindem prezența în România și, în acest context, urmăm nevoile piețelor. Dată fiind dezvoltarea rapidă a sectorului de servicii din România, este logic să avem în plan și dezvoltări de birouri”, spune în exclusivitate pentru Profit.ro Ivan Lokere, CEO Alinso Group.

La sfârșitul anului trecut, Alinso a cumpărat complexul de birouri Axxes Business Park din Gent, marcând intrarea companiei specializate pe dezvoltarea de spații industrial-logistice și pe acest sector imobiliar.

În acest moment, Alinso este în negocieri și pentru achiziția unor terenuri în mai multe localități din România, în principal în zona Bucureștiului și în Cluj, pentru dezvoltarea unor parcuri industriale după modelul de la Ploiești. Loturile au câteva hectare și oferă posibilitatea de extindere. În cadrul Ploiești West Park din Ariceștii Rahtivani s-au dezvoltat până acum aproximativ 500.000 de metri pătrați de clădiri, în special industriale, din care 275.000 de metri pătrați sunt în proprietatea Alinso și restul au fost ridicate de investitorii finali din cadrul parcului precum Timken, Lufkin/General Electric, Dekomte, Coficab sau Mitliv. Detalii, pe profit.ro. 

Cookies