Noi nereguli au fost descoperite la un bloc de pe Dumbrava Nouă din Sectorul 5. City manager: Am constatat deficiențe în execuția lucrărilor la trei etaje

15 iun. 2023
470 Afișari
Noi nereguli au fost descoperite la un bloc de pe Dumbrava Nouă din Sectorul 5. City manager: Am constatat deficiențe în execuția lucrărilor la trei etaje
Noi nereguli au fost descoperite la un bloc de pe Dumbrava Nouă din Sectorul 5. City manager: Am constatat deficiențe în execuția lucrărilor la trei etaje | Sursa foto: Captură Facebook

În urmă cu două zile, pe un șantier al unui bloc din Sectorul 5, mai exact de pe strada Dumbrava Nouă, s-au constatat nereguli în executarea lucrărilor. Rareș Hopincă, city managerul sectorului, a transmis că problema va fi remediată pe cheltuiala constructorului.

Lucrările la blocul de pe Dumbrava Nouă au fost făcute fără să fie respectat proiectul

Un inspector a constatat, în urmă cu două zile, că lucrările executate la un bloc din Sectorul 5, mai exact cel de pe Dumbrava Nouă, sunt neconforme cu proiectul. Astfel că, în urma verificărilor făcute, la trei etaje au fost descoperite nereguli. Iată ce a spus Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, pe pagina de Facebook, în legătură cu această situație:

Suntem pe strada Dumbrava Nouă, în spate la blocul M81. În urmă cu două zile, am constatat aici, prin verificările pe care le facem la fața locului, deficiențe în execuția lucrărilor în sensul că plăcile de polistiren nu erau amplasate pe suprafața blocului conform proiectului, conform normativelor. Am dispus de urgență înlăturarea tuturor plăcilor care nu erau conforme. Au fost trei etaje în această situație, iar constructorul, pe cheltuiala proprie, a fost somat să le repună în condiții conforme cu proiectul.

Acesta a menționat faptul că în fiecare zi sunt monitorizate lucrările pe șantierele din Sectorul 5.

Colegii mei verifică prin sondaj toate fazele lucrărilor, cum s-a întâmplat și aici. Dăm jos plăcile de polistiren și verificăm dacă acestea sunt montate conform proiectului.

Rareș Hopincă îi încurajează pe locuitori să facă sesizări dacă aceștia constată că sunt deficiențe în executarea lucrărilor. Acestea sunt trimis mai departe către inspectorii de teren care fac verificări.

De asemenea, acesta a mai spus că nu recepționează nicio lucrare care nu este conformă proiectului.

Președintele Asociației de proprietari a blocului respectiv a fost întrebat de city manager dacă s-a remediat defecțiunea de la bloc, mai exact la cele trei etaje. Acesta a răspuns afirmativ.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies