ȘTIRI

Noi modele Sandero şi Loganul cu transmisie automată, lansate de Renault în septembrie

Modelele Dacia Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway vor fi realizate de Renault și în varianta cu transmisie automată Easy-R. Noile modele vor fi prezentat în septembrie la salonul auto de la Frankfurt.

Standul Dacia de la Frankfurt va evidenţia două produse noi, transmisia manuală automatizată – o premieră pentru Dacia – şi Duster Edition 2016, care va include noi echipamente şi schimbări de natură estetică, se arată într-un comunicat al Renault, citat de ZF. 

Salonul auto de la Frankfurt este programat pentru 15-16 septembrie.

Totodată, grupul francez va lansa la Frankfurt noul Renault Megane.

În primele şase luni ale acestui an, grupul Renault a vândut sub brandul Dacia la nivel global 269.670 de autoturisme, faţă de 245.617 de unităţi în perioada similară a anului anterior. Vânzările Dacia de autovehicule comerciale uşoare s-au situat la aproape 20.362 de unităţi, faţă de 17.742 de maşini în prima jumătate a anului anterior.

Anul trecut, vânzările Dacia au crescut cu 19%, la 511.000 de autovehicule, principala piaţă fiind în continuare Franţa, cu aproape 105.893 de unităţi, în timp ce în România livrările au avansat tot cu 19%, la 29.625 de unităţi, echivalentul unei cote de piaţă de 31,2%.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button