ARHIVA B365

Noi măsuri pentru sprijinirea persoanelor vârstnice sau care au nevoie de ajutor în Bucureşti

„Noi măsuri initiate de Primăria Capitalei prin Direcția de Asistență Socială, pentru sprijinirea persoanelor varstnice sau care au nevoie de ajutor. Impreuna cu Engie România și partenerii sau, asiguram gratuit următoarele servicii:

– reparații electrocasnice: frigider/cuptor/plită/aragaz sau mașină de spălat rufe;

– instalare mașini de gătit pe gaz: înlocuire aragaz, înlocuire plită pe gaz (fără decupare în blat), înlocuire cuptor pe gaz;

-instalații sanitare: înlocuire racord flexibil, înlocuire robineți fisurați, remedierea scurgerilor de apă, înlocuire țeavă fisurată în locuință, înlocuire scurgere chiuvetă/cadă, desfundare scurgeri, remediere rezervor defect WC;

– montaj electrocasnice: înlocuire mașină de spălat rufe, înlocuire boiler electric, înlocuire cuptor electric, înlocuire plită electrică (fără decupare în blat).

Beneficiarii eligibili sunt persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susţinători sau altă formă de ajutor, cu domiciliul în București.

Doritorii pot apela la numărul de telefon gratuit 0800821218.

Specialiștii noștri se vor deplasa în teren, la fiecare caz în parte, cu echipament de protecție, vor colecta informațiile necesare în vederea evaluării minimale a situației socio-economice și transmiterii acestor date către parteneri.

Reguli de distanțare socială pentru toți beneficiarii acestui program:

• pe toată durata intervenției, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecție (inclusiv material tip eșarfă, fular, material textil);

• beneficiarii sunt obligați ca pe toată durata intervenției să păstreze distanța socială de minim 1,5 m.” a postat Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button