ARHIVA B365

Noi magazine în Afi Palace Cotroceni

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, și-a deschis portile în AFI Palace Cotroceni la finalul lunii noiembrie. Noul spațiu este primul magazin din București în care Altex a pus în aplicare inovația adusă în acest an pe piața de profil privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare. În noul showroom Altex oferă o gamă de peste 10.000 de produse electro-IT.
În ceea ce privește magazinele de articole vestimentare și încălțăminte, AFI Palace Cotroceni a adăugat pe harta sa încă trei branduri noi, respectiv DIKA, Buzz și Candrani.
Magazinul DIKA din AFI Palace Cotroceni este cel de-al doilea deschis în România și este un brand ce aduce un plus de eleganță și stil. Originar din Bulgaria, DIKA conține piese vestimentare, încălțăminte, genți și alte accesorii pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie mereu în pas cu moda.
Posibilitățile de cumpărături au devenit mai numeroase și în segmentul de încălțăminte din luna noiembrie, magazinul Buzz fiind inclus în portofoliul AFI Palace Cotroceni. Acesta propune o varietate mare de modele de pantofi sport și reunește branduri foarte cunoscute, precum New Balance, Adidas, Nike, Converse All Star și multe altele.
Mai mult decât atât, un alt magazin de încălțăminte a fost deschis în luna noiembrie în AFI Palace Cotroceni. Candrani este un producător românesc, dar care în colaborare cu designeri italieni, realizează pantofi sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Stilul unic, precum și calitatea materialelor sunt două dintre caracteristicile pentru care brandul este recomandat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button