Noi locuri de parcare vor fi amenajate în cartierele aglomerate din Bucureşti. VEZI ADRESELE

de:
03 iun. 2013
2 afișări
Noi locuri de parcare vor fi amenajate în cartierele aglomerate din Bucureşti. VEZI ADRESELE

Potrivit deciziei aleşilor locali, noile locuri de parcare urmează să fie amenajate în faţa blocurilor în unele din cele mai aglomerate cartiere din Bucureşti, respectiv Obor, Tei şi Colentina. 

Astfel, conform indicatorilor tehnico-economici şi a devizelor generale de lucrări, noile locuri de parcare vor fi disponibile la următoarele adrese: 

– cartierul Obor: str. Rovine nr.1-3 – 7 locuri de parcare

– cartierul Tei: str. Alexandru cel Bun – 16 locuri de parcare

– cartierul Colentina: str. Radovanu – 16 locuri de parcare. 

„Cele 39 de parcaje de reşedinţă au fost identificate de reprezentanţii administraţiei locale ca fiind disponibile. Lucrările de execuţie vor dura două luni şi, ulterior, vor putea fi închiriate de locatarii din zonă”, a declarat pentru B365.RO primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu care a adăugat că valoarea totală a lucrărilor pentru amenajarea noilor locuri de parcare este de 347.460 lei cu TVA.

Pentru anul în curs, primarul Onţanu a anunţat că va asigura locuitorilor Sectorului 2 peste 340 de locuri de parcare care vor fi oferite spre închiriere proprietarilor de autovehicule care domiciliază în marile ansambluri de blocuri din cartierele bucureştene: Baicului, Colentina, Pantelimon, Floreasca, precum şi în zona centrală.

Cuantumul taxei de parcare pleacă de la 37 de lei pe an şi este diferenţiată în funcţie de zonă, respectiv:

– zona A – 76,65 lei / an;
– zona B – 58,40 lei / an;
– zona C – 47,45 lei / an;
– zona D – 37,34 lei / an.

Cookies