Noi locuri de parcare pentru bucureștenii din Sectorul 6. Primăria anunță deschiderea unei parcări noi pe Calea Giulești

08 iul. 2022
541 Afișari
Noi locuri de parcare pentru bucureștenii din Sectorul 6. Primăria anunță deschiderea unei parcări noi pe Calea Giulești
Noi locuri de parcare pentru bucureștenii din Sectorul 6. Primăria anunță deschiderea unei parcări noi pe Calea Giulești | Sursă foto: Facebook- Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 anunță că de la începutul anului 2022 au fost amenajata 601 noi locuri de parcare de reședință. Acestea au fost avizate, introduse în aplicație și date spre folosire locuitorilor ce se aflau pe lista de așteptare.

Primăria Sectorului 6 realizează noi locuri de parcare pentru cetățeni

Problema locurilor de parcare din oraș este una cu care se confruntă mare parte din bucureșteni. Pentru a veni în sprijinul oamenilor, PS6 caută soluții în acest sens.

Începând de miercuri, 6 iulie 2022, Primăria Sectorului 6 a marcat și pus la dispoziția cetățenilor încă 20 de noi locuri de parcare. Administrația publică condusă de Ciprian Ciucu a informat că face tot posibilul să le ofere locuitorilor sectorului 6 un număr cât mai mare de locuri de parcare, cu toate că spațiul disponibil nu este unul foarte mare.

O întreagă echipă, în frunte cu primarul Ciprian Ciucu, caută variante, astfel că imediat ce se găsesc sunt trecute pe lista de lucrări prioritare a colegilor de la Investiții.

Cele 20 de locuri de parcare proaspăt trasate se află pe:

  • Aleea Callatis, la blocul A9,
  • Strada Râul Doamnei, la blocul C3,
  • Strada Valea Cerbului
  • Strada Performanței.

O nouă parcare deschisă pe Calea Giulești

Primăria Sectorului 6 a anunțat și că pe Calea Giulești a fost amenajată și deschisă o nouă parcare, ce dispune de 77 de locuri unde cetățenii pot parca mașinile. Aceasta este iluminată și au fost montate și camere video pentru supraveghere.

Lucrările pentru realizarea de noi locuri de parcare în Sectorul 6 vor continua și în perioada următoare. Primăria caută cele mai bune soluții în acest sens.

Odată ce locurile de parcare sunt finalizate acestea primesc avizarea necesară de la Comisia Tehnică de Circulație, în baza propunerilor ce sunt făcute de Serviciul Mobilitate. Imediat după, angajații Administrației Comerciale se ocupă de trasarea acestora.

Cookies