Noi locuri de parcare de reședință pentru bucureștenii din Sectorul 4, începând de mâine. Sute de cetățeni vor putea beneficia de ele

28 mart. 2023
6125 afișări
Noi locuri de parcare de reședință pentru bucureștenii din Sectorul 4, începând de mâine. Sute de cetățeni vor putea beneficia de ele
Noi locuri de parcare de reședință pentru bucureștenii din Sectorul 4, începând de mâine. Sute de cetățeni vor putea beneficia de ele. Sursa foto: Facebook/ Mobilitate Urbană Sector 4

Începând de mâine, bucureștenii din Sectorul 4 își pot închiria noi locuri de parcare de reședință.

Vor fi disponibile sute de locuri de parcare noi, destinate cetățenilor din sector.

Pe ce străzi au fost create noile locuri de parcare

Mobilitate Urbană Sector 4 a publicat pe Facebook un anunț referitor la noile locuri de parcare create în Sectorul 4.

În urma lucrărilor de reabilitare și reamenajare urbană, a fost posibilă crearea unor locuri de parcarări de reședință noi.

Lista arterelor unde au fost create locurile de parcare și numărul acestora

  • Strada Glădiței (Simbol NT222)– 50 locuri
  •  Strada Grâului (Simbol NT219) – 35 locuri
  •  Strada Mihail Petrescu (Simbol NT220) – 59 locuri
  • Strada Dâmbului (Simbol NT218) – 56 locuri
  • Strada Cărăruia (Simbol NT217)– 30 locuri
  • Strada Pajiștei (Simbol NT219)– 18 locuri
  •  Strada Alunișului (Simbol NT215)– 47 locuri
  • Strada Secerișului (Simbol NT221)– 34 locuri

Noile locuri de parcare create vor fi disponibile pentru închiriere începând de miercuri, 29 martie 2023, ora 11:00, pe platforma digitală a Direcției de Mobilitate Urbană Sector 4.

Sistemul informatic va prelua cu prioritate solicitările aflate în așteptare, în ordinea cronologică a depunerilor.

Bucureștenii din Sectorul 4 își pot plăti locurile de parcare deținute, până la finalul lunii martie

Daniel Băluță le-a transmis cetățenilor din Sectorul 4 care dețin locuri de parcare că le pot plăti până pe data de 31 martie 2023.

Anunț important pentru cei care dețin un loc de parcare în Sectorul 4!

Prin acest mesaj încerc să vă ajut și să vă aduc la cunoștință un lucru de care poate ați uitat și e bine să vă readucă cineva aminte, transmite Daniel Băluță într-o postare pe pagina de Facebook.

Vineri, la data de 31 martie 2023, este ultima zi în care bucureștenii din Sectorul 4 își mai pot plăti taxa pentru locul de parcare de reședință.

Ar fi păcat să vă pierdeți locul în care v-ați lăsat mașina poate mai bine de 10, 20 de ani, din cauza faptului că ați uitat sau pur și simplu nu ați știut până la ce dată să plătiți, spune primarul Sectorului 4.

Potrivit ultimelor date primite de primar, vineri, 24 martie, peste 7.000 de bucureșteni din Sectorul 4 încă nu și-au plătit locul de parcare.

Posesorii locurilor de parcare de reședință care nu achită taxa până la data de 31 martie 2023 trebuie să știe că vor pierde locul respectiv.

Începând cu data de 1 aprilie 2023, locul de parcare va fi atribuit persoanelor care au o solicitare în așteptare. Atribuirea locurilor de parcare va fi făcută în ordinea cronologică a depunerii solicitărilor.

Te-ar putea interesa și:

Cookies