Noi locuri de parcare de reşedinţă, amenajate în Sector 6

de:
23 iul. 2019
1 Afișari
Noi locuri de parcare de reşedinţă, amenajate în Sector 6

„Zilnic trimit echipele administrației locale în sector pentru a identifica noi terenuri, pe care le putem reamenaja, fie sub forma unor spații verzi, fie parcaje de reședință. În cartierul ANL, ținând cont că avem o comunitate cu mulți tineri cu copii sunt necesare ameajarea de noi locuri de parcare, a unei creșe și a unei grădinițe. Am inițiat toate aceste proiecte și sunt convins că locuitorii din zonă se vor bucura de aceste investiții”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Tot în cartierul ANL „Constantin Brâncuşi”, ADPDU Sector 6 a marcat alte 140 de noi locuri de parcare de reşedinţă, ce au fost date în folosinţă pe parcursul anului curent.

Toate locurile de parcare vor fi încărcate pe platforma online www.parcari.adps6.ro pentru a putea fi atribuite electronic membrilor comunităţii.

În luna august 2019, administraţia locală va finaliza şi lucrările de amenajare ale celui mai mare parcaj amplasat la sol din Sectorul 6, în suprafaţă de 4.500 mp. Cu o capacitate totală de peste 180 de locuri de parcare de reşedinţă, noul parcaj este amplasat pe Aleea Romancierilor nr. 8.

În paralel, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 execută lucrări de amenajare a 46 de noi locuri de parcare de reşedinţă, situate în două parcaje pe str. Muniţiei nr.31-35 şi pe str. Pirotehniei FN.

Cookies