Noi locuri de parcare cu plată vor fi amenajate în București, promite PMB. Compania Municipală Parking a obținut avize pentru încă aproape 32.000

28 iun. 2024
4645 afișări
Noi locuri de parcare cu plată vor fi amenajate în București, promite PMB. Compania Municipală Parking a obținut avize pentru încă aproape 32.000
Noi locuri de parcare cu plată vor fi amenajate în București, promite PMB. Compania Municipală Parking a obținut avize pentru încă aproape 32.000 | Sursa foto: Nicușor Dan - Facebook

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, anunță că aproape 30.000 de noi locuri de parcare au fost amenajate în București. Totodată, administrația promite că se vor mai trasa încă pe atât, Compania Municipală Parking obținând deja avizele.

Avize pentru amenajarea unor noi locuri de parcare cu plată în București

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicușor Dan anunță că zeci de mii de locuri de parcare cu plată s-au amenajat în București, Compania Municipală Parking apropiindu-se de amenajarea unui număr de 30.000.

Totodată, administrația a obținut avizele pentru traseara altor 31.800 locuri de parcare.

Ne apropiem de 30.000 de locuri noi de parcare amenajate în Capitală.

Compania Municipală Parking București a trasat 29.800 locuri noi de parcare și a obținut avizele pentru a trasa alte 31.800 locuri.

În prezent, se lucrează la amenajarea noilor locuri de parcare cu patru echipe.

Prin amenajarea acestor noi locuri de parcare se dorește eliberarea trotuarelor de mașini din zona centrală a orașului, astfel încât acestea să fie redate pietonilor.

Piedone promite locuri de parcare în locul unei construcții ilegale demolate

Joi, 27 iunie, Cristian Popescu Piedone a publicat pe pagina sa de Facebook filmări de la acțiunea de demolare a unei construcții din apropierea Pieței Rahova, mai exact la intrarea pe Strada Buzoieni, în spatele stației STB unde opresc autobuzele 139 și 226. Edilul promite că, în locul acesteia, vor fi amenajate noi locuri de parcare.

Primarul Cristian Popescu Piedone a transmis că acea construcție care a fost demolată, în incinta căreia funcționa un magazin de haine, a fost demolată pentru că era ilegal ridicată:

După 30 de ani, calvarul de pe Buzoieni s-a închis. Aici, în cadastrul Municipiului București, figurează domeniu public. Cei care au ridicat aceste construcții ilegale au apelat la tot felul de metode pentru a întârzia demolarea.

Astăzi am terminat, redăm strada oamenilor.

Piedone le promite locuitorilor din zonă că spațiul va fi transformat complet, urmând ca aici să fie amenajate noi locuri de parcare, zone de relaxare și trotuare.

Pe același subiect:

Cookies