Noi locuri de parcare cu plată în Sectorul 4. Unde au fost amenajate și cât costă

17 oct. 2022
551 afișări
Noi locuri de parcare cu plată în Sectorul 4. Unde au fost amenajate și cât costă
Noi locuri de parcare cu plată în Sectorul 4. Unde au fost amenajate și cât costă. Sursa foto: Facebook/ Mobilitate Urbana Sector 4

Șoferii din bucurești trebuie să știe că Direcția Mobilitate Urbană a amenajat noi locuri de parcare cu plată în Sectorul 4. Unde anume au fost acestea amenajate și care este tariful pentru ocupare, mai jos.

Noi locuri de parcare cu plată în Sectorul 4

Începând de luni, 17 octombrie 2022, de la ora 15:00, locurile de parcare amenajate pe Str. Mitropolitul Nifon și Str. Sergent Ion Pechiu devin locuri de parcare publică cu plată.

Tariful pentru ocuparea unui loc este de 1 leu/două ore, între orele 8:00-18:00 (Zona Verde).

În total, pe cele două străzi, au fost amenajate 134 de locuri de parcare:

  • pe Strada Mitropolitul Nifon sunt disponibile 83 de noi locuri,
  • pe Strada Sergent Ion Pechiu sunt disponibile 51 de noi locuri.

„Pentru parcajele menționate sunt disponibile și abonamente. Acestea sunt nenominale, fiind valabile doar în cursul lunii în care au fost achiziționate”, transmite Mobilitate Urbana Sector 4 pe Facebook.

Vineri, 14 octombrie, au intrat în regim de parcare publică cu plată și locurile amenajate pe Strada Bibescu Vodă și cele de pe Calea Șerban Vodă. Ce sumă trebuie să achite șoferii:

  • Strada Bibescu Vodă – tariful pentru ocuparea unui loc este de 1 leu/două ore, între orele 8:00-18:00 (Zona Verde).
  • Calea Șerban Vodă – aici există atât locuri ce corespund Zonei Verzi, cât și Zonei Galbene (2 lei/oră).

Locuri de reședință

Totodată, începând de luni, 17 octombrie, au devenit disponibile 70 de noi locuri de reședință (în simbolul NT104), amenajate pe Strada Grădiștea. Acestea sunt disponibile în platformă începând cu ora 12:00.

„Important de reținut este faptul că sistemul informatic va prelua cu prioritate, în ordinea cronologică a depunerilor, solicitările aflate în așteptare. Astfel, locurile de parcare de reședință preluate de fluxul solicitărilor în așteptare nu vor fi disponibile”, anunță sursa citată.

Cookies