Noi locuri de parcare create de Primăria Sectorului 6. „Imediat le urcăm în platformă și vi le oferim”

24 ian. 2023
8296 Afișari
Noi locuri de parcare create de Primăria Sectorului 6. „Imediat le urcăm în platformă și vi le oferim”
Noi locuri de parcare create de Primăria Sectorului 6. „Imediat le urcăm în platformă și vi le oferim” | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 optimizează spațiul avut la dispoziție pentru a putea crea noi locuri de parcare pentru locuitorii sectorului. De asemenea, Administrația Comercială Sector 6 împreună cu Direcția de Investiții au reluat lucrările de refacerea a marcajelor parcărilor ce sunt reamenajate.

Primăria Sectorului 6 creează noi locuri de parcare

Primăria Sectorului 6 a anunțat că bugetul de investiții pe care îl are la dispoziție pentru acest an este cu 43% mai mare decât cel pentru anul 2022. Astfel că, refacerea parcărilor și optimizarea spațiului existent, pentru realizarea unor noi locuri de parcare, reprezintă o prioritate pentru administrația publică.

Imediat le urcăm în platformă și vi le oferim. Știm că le așteptați de mult timp. Astăzi, sunt disponibile 684 de parcări, a declarat PS6.

Lucrările de refacerea a marcajelor din parcările ce au fost reamenajate au fost reluate și vor fi continuate atâta timp cât vremea va permite. Acestea sunt realizate de către Administrația Comercială Sector 6, împreună cu cei de la Direcția de Investiții.

Te-ar mai putea interesa și:

Care sunt zonele unde au fost efectuate lucrări

Administrația publică a anunțat care sunt zonele în care au fost realizate lucrări pentru crearea unor noi locuri de parcare sau pentru reamenajarea celor existente. Iată care sunt acestea:

  • În zona Aleea Crăești și Strada Cupolei numărul 1 (intrarea Vagonetului, strada Dreptății, bloc O10)- aici au fost realizate 30 de noi locuri de parcare, iar totalul a ajuns astfel la 112 după reabilitare.
  • În data de 20 ianuarie au fost trasate marcajele din zona blocului M25, aflat pe strada Dezrobirii.
  • Începând din 20 ianuarie, a fost începută și trasarea marcajelor de pe strada Partizanilor. Lucrările urmează să fie continuate pe toată Microzona 21, anunță Primăria Sectorului 6. În respectivă microzonă lucrările de amenajare au fost finalizate.

Administrația publică a anunțat că în 2023 urmează să fie modernizate: carosabilul, trotuarele și parcările din Sectorul 6.

De asemenea, refacerea sistemului rutier din Microzonele 7, 9 și 15 va fi continuat, iar la final vor fi realizate de marcajele parcărilor.

Cookies