Noi lecții de prim ajutor la STB. De data asta, au fost instruiți angajați din Divizia Transport Autobuze și Dispecerizarea Circulației

29 feb. 2024
359 Afișari
Noi lecții de prim ajutor la STB. De data asta, au fost instruiți angajați din Divizia Transport Autobuze și Dispecerizarea Circulației
Noi lecții de prim ajutor la STB. De data asta, au fost instruiți angajați din Divizia Transport Autobuze și Dispecerizarea Circulației. Sursa foto: Facebook/ STB

Ziua de joi a fost cu noi lecții de prim ajutor la STB. A fost instruit personalul Diviziei Transport Autobuze și Dispecerizarea Circulației. Lecțiile de prim ajutor sunt predate de medicii Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

STB: Noi lecții de prim ajutor pentru angajați

Continuăm instruirea angajaților STB cu privire la acordarea primului ajutor!, transmite Societatea de Transport București într-o postare pe Facebook.

STB anunță că joi, 29 februarie 2024, personalul Diviziei Transport Autobuze și Dispecerizarea Circulației a participat la programul de pregătire privind acordarea primului ajutor.

Aceste lecții sunt necesare personalului STB pentru a putea interveni, în caz de nevoie, la salvarea vieților călătorilor, explică directorul Daniel Istrate:

Ne preocupăm, zi de zi, să transportăm oamenii în siguranță! Tocmai de aceea, continuăm instruirea personalului pentru a putea interveni, în caz de nevoie, la salvarea unor vieți.

Lecțiile de prim ajutor sunt predate de medicii Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, astfel încât personalul STB să poată interveni în situații medicale de urgență.

Lucrăm, zi de zi, pentru a crește calitatea serviciului public de transport. Ne instruim toți angajații pentru a face față unor situații de urgență, a conchis STB.

Acordarea primului ajutor este uneori extrem de importantă pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale în mijloacele de transport public, pe stradă sau în diferite locuri până la sosirea unui echipaj medical.

Săptămâna trecută, au fost instruiți să acorde primul ajutor controlorii de la Depoul Berceni. În noiembrie 2023, mai mulți șoferi STB au învățat să acorde primul ajutor. Primii au fost cei de la Autobaza Titan, apoi au fost cei de la Autobaza Floreasca.

Aceștia au învățat mai multe lecții importante, astfel încât să poată interveni pentru a salva vieți:

  • dezobstrucția căilor respiratorii,
  • poziția laterală de siguranță,
  • resuscitarea și utilizarea unui defibrilator automat.

Te-ar mai putea interesa și: Imperio no. 80 a ajuns în București. Noul tramvai va fi introdus pe linia 32

Cookies