Noi indicatoare stradale, în Sectorul 3. FOTO

de:
12 mart. 2015
1 afișări
Noi indicatoare stradale, în Sectorul 3. FOTO

Noile indicatoare stradale amplasate de Primăria Sectorului 3 pot fi văzute la intersecţia străzilor Bd. Mircea Vodă cu Str. Matei Basarab.

„Indicatoarele stradale au fost amplasate în cadrul unui proiect pilot realizat de S.C. ADPB S.A., societate comercială la care Consiliul Local Sector 3 este acţionar majoritar (97 %). În perioada următoare se va decide dacă vor fi materializate rezultatele acestui proiect pilot. Lucrarea a fost realizată de S.C. ADPB S.A., societate comercială la care Consiliul Local Sector 3 este acţionar majoritar (97 %), până în momentul acesta nefiind plătită”, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii Serviciului de Relaţii cu Mass-media al Primăriei Sectorului 3.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 nu au precizat însă când şi unde vor mai fi montate astfel de indicatoare stradale, dar şi la cât se ridică investiţia în amplasarea acestor indicatoare.

Primăria Sectorului 3 a mai făcut, în ultima perioadă, o serie de lucrări pe mai multe artere din această zonă administrativă. Cele mai contestate lucrări făcute de Primăria Sectorului 3 au fost pergolele multicolore, unicornul cu puţă şi pietrele funerare din marmură, „asortate” la pergole şi inorogul de pe Bd. Unirii.

Citeşte şi: TOP 10 cele mai stupide și nocive investiții ale Primarului Robert Negoiță în Sectorul 3

                Negoiță montează noi pergole și jardiniere cu bandă LED pe Bd. Unirii, de 8 milioane de euro

                Negoiță, amendat cu aproape 50.000 euro pentru kitsch-ul de pe Bd. Unirii

Cookies