ARHIVA B365

Noi imagini din timpul concertului Goodbye to Gravity din club Colectiv. VIDEO

Înregistrarea a fost încărcată pe canalul de YouTube de utilizatorul yoman şi a fost realizată de o persoană care stătea în imediata apropiere a scenei. Filmul postat pe YouTube este intitulat „Goodbye to Gravity ultimele clipe petrecute în Club Colectiv”.

În primele minute ale înregistrării, camera este îndreptată spre public şi se poate vedea cum spectatorii se bucură de atmosfera de la concert. În imagini apare şi un fotograf, aflat de asemenea, lângă scenă, care surprinde instantanee cu membrii trupei Goodbye to Gravity, scrie realitatea.net.

O altă înregistrare din seara concertului a apărut pe Youtube (contul Arhiva Mea) la doar câteva zile după incendiul în care şi-au pierdut viaţa 44 de oameni. Acea înregistrare era una editată, în sensul suprapunerii sunetului de pe CD al melodiei „The Day We Die” (Ziua în care vom muri, n.r.) peste imaginile surprinse în timpul interpretării acesteia în concert, scrie MEDIAFAX.

Înregistrarea a fost realizată de Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, în timpul concertului. El a spus că „The Day We Die” a fost piesa care a deschis concertul trupei Goodbye to Gravity, care îşi lansa atunci albumul „Mantras of War”.

De asemenea, potrivit lui Vlad Buşcă, incendiul nu a izbucnit de la artificiile care se vedeau în înregistrarea sa de pe YouTube, ci mai târziu , după aproximativ o jumătate de oră, în jurul orei 22.30.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button