BAZAR

Noi imagini cu Mega Mall-ul din Bucureşti, care va fi deschis în aprilie. GALERIE FOTO

Mega Mall, centrul comercial care va fi inaugurat pe 23 aprilie în zona Arenei Naționale, va aduce pe piața din România o serie de premiere, printre care se numără noi tehnologii de entertainment și branduri internaționale renumite, care își fac intrarea în România.

Una dintre cele mai extinse zone din noul mall, aflată în imediata vecinătate a food court-ului, va fi ocupată de către noul multiplex Cinema City, care este totodată cel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de cel mai important operator local de cinema. Multiplex-ul cuprinde 14 săli digitale performante, dintre care o sală Cinema City 4Dx. Pentru cea mai bună experienţă cinematografică, toate sălile beneficiază de cea mai noua tehnologie în materie de proiecție și sunet, iar pentru confortul total al spectatorilor, scaunele au fost create de designeri italieni şi amenajate în formă de amfiteatru.

4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D.

„Ne dorim ca Mega Mall să fie o destinație completă, unde bucureștenii să se poată bucura de o experiență de entertainment hi-tech, cu totul deosebită”, a declarat Sorin Scîntei, general manager al Mega Mall. „Prin integrarea celor mai noi tehnologii și prin digitalizarea multora dintre spațiile dedicate divertismentului, Mega Mall va deveni următorul hub al tehnologiei”, a mai spus Sîntei.

La Mega Mall, întreaga familie își va putea petrece timpul liber în cel mai nou centru de distracţie din Capitală, realizat sub conceptul de sports bar. Complet digitalizat, acesta îmbină experiența culinară cu specific american și divertismentul, cuprinzând o scenă special amenajată pentru concerte live.

Totodată, zona va deveni un hub al sporturilor din întreaga lume, fanii putând viziona transmisiuni în direct ale celor mai importante meciuri din lume pe ecrane de varii dimensiuni. Experiența este completată de o secțiune ce cuprinde o multitudine de jocuri virtuale și electronice.

Centrul de distracţie include și o zonă special amenajată pentru bowling, cu piste pentru adulți și piste dedicate copiilor. Acestea sunt primele piste de bowling pentru copii dintr-un mall din București, create pentru a oferi o experiență de divertisment la care poate participa întreaga familie. Pistele au o lungime mai mică, iar dimensiunea și greutatea bilelor sunt adaptate pentru cei mici.

În incinta centrului se află cazinoul, care va pune la dispoziţia clienţilor cele mai noi aparate de joc de tip slot machines şi mai multe tipuri de rulete electronice de ultimă generaţie şi sisteme sofisticate de jackpot. Iubitorii de entertainment vor beneficia de servicii de catering si zonă VIP. Cazinoul din Mega Mall va fi deschis 24 de ore pe zi, de luni până duminică.

Zona de entertainment va cuprinde şi o arie dedicată exclusiv copiilor, completând astfel oferta pentru întreaga familie. Spațiul de joacă operat de Gymboland va fi cel mai mare de acest gen din centrele comerciale din România. Printre principalele inovații de care se bucură spațiul de joacă se numără o serie de atracții digitalizate, printre care se regăsesc jocuri activate prin senzori de mișcare și o zonă de realitate virtuală. Spațiul de joacă include și o arenă cu trambuline, carusele și gonflabile, zone speciale de creație, panouri cu activități, un spațiu ce ilustrează la scară redusă viaţa de zi cu zi a adultilor, cât și o zonă specială pentru bebeluși. De asemenea, aria de joacă va îndeplini cu succes nevoile părinților prin spațiile de așteptare special amenajate. În plus, cei mici vor putea fi lăsați în grija supraveghetorilor, iar întreaga zonă de joacă va beneficia de monitorizare video, redată pe un LCD din exteriorul acestuia. De asemenea, cei mici își vor putea sărbători ziua de naștere în Gymboland, într-o zonă special amenajată unde se vor bucura de spectacole interactive. Gymboland promite multe alte atracții care așteaptă să fie descoperite odată cu inaugurarea Mega Mall.

Spațiile extinse dedicate entertainment-ului, locul de joacă pentru copii, casino-ul, împreună cu food court-ul, oferă vizitatorilor cea mai extinsă zonă de relaxare, distracție și petrecere a timpului liber din România.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Mall Promenada din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button