Noi dezvăluiri despre crima teribilă petrecută în București. Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten, trupul a fost găsit după o lună

05 sept. 2021
3228 afișări
Noi dezvăluiri despre crima teribilă petrecută în București. Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten, trupul a fost găsit după o lună
Noi dezvăluiri despre crima teribilă petrecută în București. Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten, trupul a fost găsit după o lună

Apar noi dezvăluiri despre crima teribilă petrecută în București în vară. Un bărbat și-a ucis cel mai bun prieten în luna iulie, însă trupul a fost găsit de abia după o lună. Se pare că cei doi erau prieteni de o viață și lucrau cu ziua în oraș. Într-o noapte, din cauza băuturii, cei doi s-au certat și s-au bătut. Ulterior, acesta a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp aproape de zona în care aceștia locuiau cu chirie. Acesta a fost găsit de abia o lună mai târziu, în stare de descompunere.

Apar noi dezvăluiri despre crima teribilă petrecută în Capitală în vară, în Sectorul 2. Trupul celui decedat a fost găsit după o lună. Din informațiile procurorilor se pare că un bărbat de 53 de ani și-a ucis cu cel mai bun prieten, la care stătea în chirie. Ulterior, acesta i-a abandonat trupul neînsuflețit pe un teren din apropiere, la doar două străzi distanță de casa în care aceștia locuiau și apoi a fugit pur și simplu.

Noi detalii din crima care a șocat Bucureștiul recent

Într-un final, polițiștii de la Omoruri l-au găsit recent pe criminal și l-au reținut sub acuzația de omor. Acesta riscă acum 25 de ani de închisoare.

Un bărbat de 53 de ani este principalul suspect. Se pare că acesta se ştia cu victima de o viaţă, mai spun procurorii și lucrau împreună, că zilieri. Mai mult, de doi ani, criminalul locuia cu chirie în casa victimei. Vecinii spun că cei doi obișnuiau să bea, însă nu făceau scandal. Totuși, la un moment dat, proprietarul i-ar fi cerut să plece din casă iar lucrurile s-au complicat tragic.

Autopsia a arătat că victima a fost bătută cu sălbăticie

Autopsia a arătat că victima bărbatului a fost ucisă cu sălbăticie, în urma unor acțiuni violente, cu mai multe lovituri în zona capului. De asemenea, sperând că nu va fi observat, criminalul a încercat să scape de cadavru în toiul nopţii, la câteva ore distanţă și apoi a fugit de la fața locului. În casă, poliţiştii Secţiei 2 au descoperit mai multe urme de sânge şi au sesizat Serviciul Omoruri, fiind deschis un caz.

Crima a avut loc în vară

În urma cercetărilor s-a descoperit că această crimă a avut loc în data de 30 iulie, însă dispariţia bărbatului a fost anunţată mult prea târziu de rude. Acestea au mers la poliţie abia la o lună distanţă, lucru care a îngreunat ancheta. În tot acest timp suspectul principal a plecat din locuinţa în care stătea în chirie și s-a făcut nevăzut. Mai mult, nu există nici măcar imagini de pe camerele de supraveghere din zonă. Acestea nu s-au păstrat salvate atât de mult timp.

Într-un final, trupul bărbatului a fost găsit zilele trecute la doar două străzi distanţă de locul crimei. Totuși, zona era împădurită şi greu accesibilă. Ulterior, principalul suspect a fost depistat de poliţişti şi reţinut pentru omor. În cadrul audierilor acesta a mărturisit crima, spun anchetatorii. Motivul invocat ar fi fost consumul de alcool. Pentru fapta sa, acesta riscă 25 de ani de închisoare.

Cookies