Noi detalii în crima din Militari care a frapat Capitala. Ucigașul era eliberat condiționat și a ucis-o pe tânără de nervi

16 iun. 2021
746 Afișari
Noi detalii în crima din Militari care a frapat Capitala. Ucigașul era eliberat condiționat și a ucis-o pe tânără de nervi

Apar noi detalii în crima de marți, din cartierul Militari, în care un bărbat proaspăt eliberat din închisoare și-a înjunghiat iubita ca apoi să se sinucidă.

Apar noi informații în crima care a frapat Bucureștiul de marți după amiază din cartierul Militari. Se pare că bărbatul și-ar fi omorât concubina de nervi, chiar în față fiicei sale de doar 4 ani. Tânăra de 23 de ani nu a mai putut fi salvată. Mai mult, acesta era proaspăt eliberat din închisoare.

Condamnările pentru tâlhărie, motivul crimei

Bărbatul avea  două condamnări pentru tâlhărie şi a recurs la un gest teribil într-un moment de furie.

Tânăra ar fi aflat că iubitul ei a ieşit din puşcărie şi l-ar fi anunţat că îl părăseşte din acest motiv. Cei doi s-au certat, iar bărbatul a înjunghiat-o pe femeie fără milă, de față cu fiica ei. Martori la atacul sângeros, rudele femeii şi vecinii, au sunat la 112, iar imediat au ajuns acolo mai multe echipaje de poliţie, mascaţi şi medici.

Ce se întâmplă cu copilul

Fetiţa de patru ani va rămâne în grija bunicii, dar va avea nevoie de ani de terapie pentru a trece peste trauma de a-şi vede mama ucisă.

Criminalul era sub influenţa băuturilor alcoolice

„Este plin de Poliție în scara blocului, acolo la etajul 5 unde el a fugit imediat cu cuțitul și cu hainele murdare. S-a sinucis. Așadar, se așteaptă Insitutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit. E important de precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală, dar ceea ce este cel mai greu, vorbim de o copilă de patru ani, de fetița victimei care a rămas acum, cel mai probabil în grija tatălui său, un bărbat cu care am și vorbit ceva mai devreme și spunea că știe faptul că fosta lui soție nu are un trai atât de bun cu concubinul său cu care era împreună de șase luni de zile.

Astăzi s-au certat încă de la primele ore ale diminețiii și se pare că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Femeia voia să se despartă de el. Erau de șase luni împreună. Nu și-a mai dorit această relație, bărbatul nu a fost de acord.

A tot amenințat-o, dar femeia nu s-a dus niciodată la Poliție să depună plângere, sau să sune la 112, ori să ceară ordin de restricție. Vom urmări îndeaproape desfășurarea evenimentelor, cert este că vorbim de un agresor care și-a luat zilele. A mai fost în trecut condamnat, a stat ani grei în spatele gratiilor pentru tâlhărie calificată. Urmărim desfășurarea evenimentelor și revenim cu detalii”, a explicat un reporter Antena 3 după crima de miercuri.

Cookies