Noi detalii în cazul bărbatului găsit mort în portbagaj: Era viu când a fost băgat în valiză

de:
10 apr. 2015
1 Afișari
Noi detalii în cazul bărbatului găsit mort în portbagaj: Era viu când a fost băgat în valiză

Medicii legişti au finalizat raportul de autopsie al sirianului găsit într-o valiză, în portbagajul unei maşini în cartierul Pantelimon din Capitală. Potrivit specialiștilor, victima avea mai multe leziuni pe corp, însă niciuna dintre acestea nu ar fi putut provoca decesul. Cauza exactă decesului nu a putut fi stabilită. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că sirianul ar fi fost viu în momentul în care a fost băgat în geamantan.

Sirianul Haj Saleh Moustafa avea 53 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă. Moustafa a fost ani la rând mâna dreaptă a omului de afaceri Mohammad Murad, dar între timp, şi-a deschis şi el mai multe firme. 

Apropiaţii spun că sirianul ar fi intrat în cercul negru al jocurilor de noroc şi împrumutase sume importante de bani ca să acopere datoriile.

Chiar dacă bărbatul a dispărut de la mijlocul lunii decembrie, soţia sa a anunţat autorităţile abia în luna ianuarie şi le-a interzis poliţiştilor să facă public cazul. La scurt timp, Mohammad Murad, care încheiase cu sirianul un contract de comodat pentru maşina în care a fost găsit cadavrul, a declarat autoturismul furat.

Legiştii aşteaptă acum rezultatele toxicologice pentru a stabili dacă bărbatul a fost drogat sau otrăvit.

Cookies