ARHIVA B365

Noi detalii despre avocatul lui Adamescu, denunțătorul care s-a aruncat în fața metroului

George Dumitru s-a aruncat în faţa metroului imediat după ce a apărut informaţia că s-a autodenunţat în faţa procurorilor pentru faptul că a intermediat şpaga pe care clientul său voia să o dea judecătorilor. Pentru a-şi susţine acuzaţiile, avocatul a predat procurorilor inclusiv un extras de cont care atesta viramentul dintr-un cont care apartinea firmei SC Baumeister Utilaje Echipamente SRL, in contul cabientului sau de avocatura, a sumei de 223.200 de lei, in data de 10.12.2013. In aceeasi zi, el a efectuat o retragere in numerar a sumei de 222.040 de lei, din care juristul Onute Daniel a afirmat ca a primit in numerar pentru coruperea judecatorilor.

Potrivit cancan.ro, George Dumitru nu era doar avocatul lui Adamescu şi cel care încerca să scape firmele miliardarului de faliment, ci se ocupa şi de recuperarea banilor pe care patronul său îi dădea altor firme.

Foarte probabil, avocatul George Dumitru se temea că, odată ce se va afla că s-a autodenunţat în dosarul mitei de la Tribunalul Bucureşti, viaţa sa ar putea fi în pericol şi a decis să se mute din locuinţa în care locuia împreună cu soţia. Cei doi au părăsit domiciliul cu două săptămâni înainte ca avocatul să se sinucidă, după cum au dezvăluit chiar vecinii familiei, iar casa era vegheată în acest timp de un bărbat misterios pe care nimeni nu îl cunoaşte.

Moartea stranie a avocatului naşte multe semne de intrebare, iar procurorii au urgentat audierea milionarului Dan Adamescu în dosarul în care sunt reţinuţi patru judecători de la Tribunalul Bucureşti, pentru luare de mită, dosar în care s-a discutat despre o miză de 7 milioane de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button