Noi date cutremurătoare în cazul copiilor loviți de mașină în Sectorul 2, unde șoferul, de negăsit, pare că trece intenționat peste ei. Polițiștii au un suspect | VIDEO

24 apr. 2022
1508 Afișari
Noi date cutremurătoare în cazul copiilor loviți de mașină în Sectorul 2, unde șoferul, de negăsit, pare că trece intenționat peste ei. Polițiștii au un suspect | VIDEO

Au apărut noi informaţii în cazul şoferului fugar care rănit, joi, doi copii pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, unul de 1 an și altul de 4 ani. Cei doi minori au ajuns de urgenţă la spital și sunt în stare stabilă.

Antena 3 informează că poliţiştii au un suspect în acest caz și publică fotografia acestuia.

În total cinci copii şi trei adulţi au fost loviţi joi, de o maşină, în Capitală, iar imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere pe baza cărora polițiștii l-au și identificat pe individ, pe care însă nu l-au găsit. După accident, acesta a abandonat mașina în apropiere și a fugit.

Bărbatul este căutat şi la această oră de poliţişti.

Șoferul pare că intră intenționat în copii

Accidentul a avut loc joi, în jurul prânzului, în Sectorul 2 al Capitalei. Pe imagini se observă cum patru copii se jucau liniştiţi pe o stradă puţin circulată.

Un al cincilea stătea pe umerii mamei sale. Alături, sunt de alte două femei. Şoferul a apărut brusc, a virat la dreapta pe stradă şi în loc să încetinească, a accelerat şi i-a lovit în plin.

A trecut cu maşina peste trupul unui copil şi a plecat mai departe. Autoturismul l-a abandonat în apropiere şi apoi a fugit.

Disperate, femeile şi-au luat copiii în braţe. Martorii din zonă au alergat spre ele să vadă ce s-a întâmplat şi au sunat la 112. Site-ul B365.ro va urmări în continuare acest caz.

Alte articole relaționate:

 

 

 

Cookies