Noi blocuri incluse pe lista de reabilitare termică în București. Vezi care sunt acestea

de:
27 iun. 2014
4 Afișari
Noi blocuri incluse pe lista de reabilitare termică în București. Vezi care sunt acestea

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI: Primăria Sectorului 3 a lansat, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), licitație deschisă pentru execuția unor lucrări de reabilitare termină a blocurilor de locuințe din Sectorul 3.

Licitația vizează execuția lucrărilor privind reabilitarea energetică a URMĂTOARELOR IMOBILE:

– Blocul X4, Bdul Theodor Pallady nr. 5

– Blocul U6, Bdul 1 Decembrie 1918 nr. 25

– Blocul 8, Strada Gura Ialomitei nr. 7

– Blocul L13, Strada Tina Petre nr. 1

– Blocul N12-N13 -, Aleea Barajul Sadului nr. 3-5

– Blocul 10, Str. Spiridon Matei nr. 3

– Blocul 25 -, Str. Ion Niculescu nr. 34

– Blocul M12, Str. Jean Steriadi nr. 42-44

– Blocul M36, Strada Liviu Rebreanu nr. 29

– Blocul W1, B-dul Nicolae Grigorescu nr. 2

Pentru toate aceste lucrări de reabilitare termică Primăria Sectorului 3 este dispusă să plătească până la 31,772,992.71 lei, fără TVA (aproximativ 7,1 milioane euro).

Primăria Sectorului 3 urmează să încheie un acord cadru cu firma câștigătoare, cu durata de 4 luni, începând de la data atribuirii contractului. Finanțarea lucrărilor se va face atât din fonduri europene, cât și din bugetul local.

Criteriul de atribuire a contractului este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic: 90% prețul ofertei și 10% perioada de garanție a lucrărilor de construcții montaj.

Firmele interesate să se înscrie la licitație pot depune ofertele până la data de 18.08.2014, ora 16:00.

CITEȘTE ȘIS-au semnat primele contracte de reabilitare termică din bani europeni,la Bucureşti.LISTA BLOCURILOR 

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI: Spre deosebire de programul de reabilitare termică a blocurilor derulat de primăriile de sector din Capitală din bugetul local, unde contribuţia locatarilor este zero, în cazul imobilelor reabilitate termic cu bani europeni locatarii vor plăti o cotă-parte de până la 30% din costurile totale.

REABILITARE TERMICĂ BUCUREŞTI: Astfel, potrivit prevederilor legale în vigoare, costurile de reabilitare termică a blocurilor cu bani europeni vor fi suportate în proporţie de 60% de Uniunea Europeană, restul de 40% revenind împreună primăriei şi asociaţiei de proprietari, respectiv locatarilor blocurilor în cauză. Însă, sumele ce trebuie plătite de locatari sunt la fiecare administraţie de proprietari, în funcţie de veniturile vecinilor din bloc, între 10-30% din total, după cum urmează:

– 30% contribuţia autorităţii publice locale şi 10% contribuţia asociaţiei de proprietari, în condiţiile în care mai mult de 50% dintre familiile – proprietari din clădire au un venit net lunar pe membru de familie sub 150 euro;

– 20% contribuţia autorităţii publice locale şi 20% contribuţia asociaţiei de proprietari, în condiţiile în care mai mult de 50% dintre familiile – proprietari din clădire au un venit net lunar pe membru de familie sub 350 euro;

– 10% contribuţia autorităţii publice locale şi 30% contribuţia asociaţiei de proprietari, în condiţiile în care mai mult de 50% dintre familiile – proprietari din clădire au un venit net lunar pe membru de familie sub 500 euro. 

CITEȘTE ȘIPrimarul Negoiţă vrea să dea 7 mil. euro pentru consultanţă la reabilitarea termică a blocurilor

REABILITARE TERMICĂ BUCUREȘTI: Primăria Sectorului 3, condusă de social-democratul Robert Negoiţă, vrea să „amaneteze” viitorul locuitorilor săi pe următorii patru ani. Practic, administraţia locală intenţionează să încheie un acord-cadru pe patru ani cu cel mult trei firme private care să reabiliteze termic blocurile din Sectorul 3. Suma pe care primăria lui Negoiţă o pune la bătaie este imensă, de peste 2,7 miliarde lei noi cu tot cu TVA, adică de trei ori cât bugetul de anul acesta al instituţiei. Detalii aici.

CITEȘTE ȘIAnveloparea blocurilor în sectorul lui Negoiță, la DNA: șpagă de 200.000 euro pentru 40 de blocuri 

Cookies