ARHIVA B365

Noi audieri la Poliţia Capitalei în cazul suporterului dinamovist ucis după derby-ul cu Steaua

Miercuri, la sediul Poliţiei Capitalei este audiat un alt participant la conflictul din 20 august, în urma căruia un suporter dinamovist, în vârstă de 18 ani, şi-a pierdut viaţa.

Procurorii criminalişti din Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti îl audiază pe un alt suporter, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie.

Bărbatul ar fi încercat să smulgă fularul cu inscripţia clubului de fotbal unui alt fan, lucru ce a dus la scandalul în urma căruia Adrian Daniel Matei a murit.

Cel care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală după meciul dintre Dinamo şi Steaua Bucureşti a fost arestat preventiv, vineri.

În timpul audierilor, Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că a avut un conflict cu suporterul dinamovist şi că l-a lovit cu un baston telescopic în cap, au confirmat surse apropiate anchetei, potrivit Mediafax. După audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri pentru recunoaştere în locul unde s-a petrecut agresiunea, intersecţia bulverdelor Constantin Brâncuşi şi Nicolae Grigorescu din sectorul 3 al Capitalei.

În fapt, acestuia i s-a reţinut că a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalităţi între suporterii a două echipe de fotbal din Bucureşti.„, a declarat Adrian Obadă, subcomisar la Poliţia Capitalei -Serviciul Omoruri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button